20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Της πήρε την μπουκιά στην εκπνοή…Η Καρμιώτισσα ισοιφάρισε στο 96΄την Ομόνοια 29Μ που είχε ευκαιρίες για τη νίκη

Της πήρε την μπουκιά στην εκπνοή…Η Καρμιώτισσα ισοιφάρισε στο 96΄την Ομόνοια 29Μ που είχε ευκαιρίες για τη νίκη

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2024 0 58 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.
Καρμιώτισσα και Ομόνοια 29ης Μαίου εξήλθαν ισόπαλες 1-1 με δύο γκολάρες.
Οι πράσινοι κρατούσαν το διπλό μέχρι το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με την γκολάρα του Τρούγιτς αλλά ο Πόθο απάντησε με επίσης εξαιρετικό γκολ και έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους.

Οι πορτοκαλί έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, ενώ για την ομάδα της Λευκωσίας ήταν ο πρώτος.

Οι πιο κλασικές ευκαιρίες ήταν από την πλευρά των πρασίνων. Δύο στο πρώτο ημίχρονο, ένα σουτ του Ένεμ που εξουδετέρωσε ο Επασί (39’) και μία κεφαλιά του ιδίου που σταμάτησε στο σώμα του Ντόρντεβιτς προ της τελικής γραμμής (45’+2). Άλλες τρεις στο δεύτερο, με σουτ του Γκαρσία (52’) που έφερε την απόκρουση του Επασί, του Φερνάντες (60’) που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και του Γκαρσία (87’), που επίσης σταμάτησε στον κίπερ των γηπεδούχων.

Από την πλευρά τους, οι πορτοκαλί είχαν καλύτερη στιγμή στο 9’ με κοντινή κεφαλιά του Γιούση και απόκρουση του Μπρολ, ενώ στο 83’ ο Πόθο έδωσε σπουδαία πάσα στον Βρίκκη, αυτός αντί να τελειώσει τη φάση από κοντά επιχείρησε να πασάρει στον Ντόρντεβιτς, ο οποίος όμως αιφνιδιάστηκε και χάθηκε η σπουδαία ευκαιρία.

Καρμιώτισσα (Αυγουστή): Επασί, Αντωνίου (53′ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Χότσκο (81′ Ντελμίρο), Ντούμπια, Νεοφύτου (46′ Τσουκαλάς), Κοβάσεβιτς, Σμίλιανιτς (46′ Πόθο), Σίμιτς, Ντόρντεβιτς, Γιούσης (67′ Βρίκκης). 
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Γιέντες, Γκριμπάκιν, Ντελμίρο, Πόθο, Παντελή, Τσουκαλάς, Γκραντινάρου, Ματθαίου, Βρίκκης, Μπάμπα. 

Ομόνοια 29ης Μαΐου (Πετράκης): Μπρολ, Ντεσλάντες, Αλαμπρίτης (63′ Φιάκας), Χέιλεν, Γκαρσία, Ψάλτης, Γουΐλερ, Ένεμ (63′ Πική), Καρπ (76′ Ανδρέου), Ρ. Φερνάντες (82′ Κονομής), Τρούγιτς (76′ Αρτεμίου).
Στον πάγκο: Στρέζος, Μαυραντώνης, Κονομής, Ανδρέου, Α. Φερνάντες, Αρτεμίου, Γαβριηλίδης, Παττίχης, Πική, Φιακάς, Ποντικός, Παύλου. 

Στο όριο καρτών: Γουΐλερ (2)

ΣΚΟΡΕΡ: 90+6′ Πόθο/69′ Τρούγιτς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου, Ντούμπια/Αλαμπρίτης, Γκαρσία

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 100

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μεταξάς Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
VARΦελλάς Κωνσταντίνος
AVAR: Αντωνίου Μάριος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης