21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΚΚΑΣ:Σήμερα κάναμε μια σπουδαία νίκη, μια νίκη ψυχολογίας.Οι οπαδοί μας έδωσαν μαθήματα

ΟΚΚΑΣ:Σήμερα κάναμε μια σπουδαία νίκη, μια νίκη ψυχολογίας.Οι οπαδοί μας έδωσαν μαθήματα

By on 21 Σεπτεμβρίου, 2024 0 73 Views

Οι δηλώσεις του Γιάννη Οκκά, μετά τη νίκη της Ανόρθωσης στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια…

“Σήμερα κάναμε μια σπουδαία νίκη, μια νίκη ψυχολογίας. Σήμερα θέλαμε να μην αφήσουμε την Ομόνοια να κάνει το παιχνίδι της. Οι ισορροπίες μετά την κόκκινη σίγουρα ήταν υπέρ μας. Το γκολ αυτό ηταν το 100ο στην καριέρα του Ράφα, του ευχόμαστε να πετύχει άλλα 100.

Μετά την ήττα από την Πάφο, οι οπαδοί μας έδωσαν μαθήματα οπαδισμού. Παρά την ήττα και την κακή εμφάνιση, έμειναν εκεί και τραγούδησαν. Σήμερα ξεκινήσαμε με αυτό, ότι έχουμε τον κόσμο κοντά μας και τον ευχαριστούμε πολύ.

Να αφιερώσω τη νίκη στον φίλο μας τον Μηνά που μας έβλεπε από κοντά, μας έστελνε μηνύματα. Ας είναι καλά εκεί που είναι και του χαρίζουμε τη νίκη”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ίλιεφ: “Δεν είναι έτοιμος ο Ίλιεφ. Χρειάζεται διαχείριση” 

Για την διαφορετική εικόνα που είχε η ομάδα του: “Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στην φιλοσοφία μας, στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Απλά σήμερα μπήκε το γκολ. Η Ανόρθωση δεν θα βρίσκει 10 ευκαιρίες. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η κατάσταση, να παλεύω με αυτό το συγκεκριμένο μπάτζετ. Όπως και να’ναι, η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση και οι οπαδοί θέλουν να κερδίζουν και αντιλαμβάνομαι τι έχω αναλάβει. Η θέληση ήταν εκεί, δεν θέλω να ξεκινήσω πώς προσπαθήσαμε να φέρουμε εδώ τα πράγματα. Νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν όπως σε κάθε παιχνίδι. Απλά σήμερα το γκολ είναι γκολ ψυχολογίας, πρώτη φορά προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος παρά την αριθμητική υπεροχή ήταν μια αγχωτική νίκη, γιατί θέλαμε τη νίκη πάση θυσία”.