22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aφηνίασε στο τέλος η Πάφος FC και με ανατροπή πάτησε κορυφή.Η ΑΕΛ προσπάθησε αλλά Τζάτζα και Άντερσον τα έκαναν όλα!

Aφηνίασε στο τέλος η Πάφος FC και με ανατροπή πάτησε κορυφή.Η ΑΕΛ προσπάθησε αλλά Τζάτζα και Άντερσον τα έκαναν όλα!

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2024 0 62 Views

Αυτή η Πάφος FC είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Οι γαλάζιοι, αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 80’, μέσα σ’ ένα εξάλεπτο έφτασε στη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΛ στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», επικράτησε με 3-1 για την 4η αγωνιστική κι συνεχίζει…αλάνθαστη, κάνοντας το τέσσερα στο τέσσερα! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζάτζα που πέτυχε δύο γκολ αλλά ο Άντερσον ήταν συμπρπταγωνιστής αφού πάλι μπήκε αλλαγ΄ξ και πέτυχε ένα φοβερό φκολ κάνοντας το 1-2 πριν ο Τζάτζα πετύχει το 1-3 με το δεύτερο του γκολ.

Το σκορ (1-0) άνοιξε ο Λεσοβόι στο 16ο λεπτό με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ έπειτα από λάθος του Ναμ, αποτέλεσμα το οποίο «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων και παρά το γεγονός πως η Πάφος FC όταν έμεινε πίσω στο σκορ έφτιαξε πολλές φάσεις.
Το παιχνίδι στην τελική του ευθεία, μετά το 80’, έγινε δραματικό, αφού σ’ εκείνο το λεπτό ο Μιχαήλ απέκρουσε και στην αμέσως επόμενη φάση ο Τζάτζα έπαιξε πολύ ωραία το ένα-δύο με τον Ντράγκομιρ και από πλάγια θέση στην περιοχή, με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, έφτασε στην ολική ανατροπή (1-2) με μακρινό εντυπωσιακό σουτ του Άντερσον στο 87’. Το τελικό 1-3 πέτυχε ο Τζάτζα λίγο πριν το φινάλε με φοβερή κούρσα από τη μεσαία γραμμή καο άψοχο πλασέ
Η Πάφος FC που αφηνίασε στο τέλος συνέχισε…απόλυτη, έκανε το τέσσερα στα τέσσερα κι έμεινε μόνη στην κορυφή, φτάνοντας τους 12 βαθμούς.

ΑΕΛ (Κόλμαν): Μπράγκα, Φραντζής (46′ Φιλιώτης), Ουεντραόγκο, Κέτσκες, Ιμανισίμγουε (61′ Νεοφύτου), Μεγιάδο, Μάμας (38′ Άβραχαμ), Σινγκ (82′ Ζαχαρίου), Τοκού (61′ Ρομπέρτα), Λεσοβόι, Μακρής.
Στον πάγκο: Κυριάκου, Κονσταντίνι, Στόλνικ, Μπαμπόκ, Γερολέμου, Θεμιστοκλέους, Παναγή. 

Πάφος FC (Καρσέδο): Μιχαήλ, Μπρούνο (72′ Κορέια), Γκολντάρ, Λούκασεν, Σίλβα, Ναμ (46′ Πέπε), Σούνιτς, Ντράγκομιρ (90′ Τανλόγκο), Νατέλ (46′ Τζάτζα), Τάνκοβιτς, Ζάιρο (72′ Άντερσον). 
Στον πάγκο: Ίβουσιτς, Πηλέας, Γκίνα, Μπουκαμίρ, Νταλίνια, Ποντέλο, Ηλία. 

ΣΚΟΡΕΡ: Λεσοβόι (16′) / Τζάτζα (81′, 90+6′), Άντερσον (87′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φραντζής, Τοκού, Άβραχαμ / Σίλβα

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 5.000

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Σάββα Γιώργος
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας