24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σωφρόνης φεύγει με πολλές ευχαριστίες στην Καρμιώτισσα

Ο Σωφρόνης φεύγει με πολλές ευχαριστίες στην Καρμιώτισσα

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2024 0 65 Views

Με γραπτή του δήλωση, ο Σωφρόνης Αυγουστή ευχαρίστησε όλους στην Καρμιώτισσα και κυρίως τον Σταύρο Δημοσθένους, που σεβάστηκε την επιθυμία του να συνεχίσει στην Εθνική. Αναλυτικά: 

Μέσα από τη παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας της Καρμιωτισσας, από τον 1ο μέχρι τον τελευταίο, καθώς και τους εκπροσώπους του Τύπου για την άριστη συνεργασία τους.

Παράλληλα ευχαριστώ θερμά τους παίκτες αλλά και τους συνεργάτες μου που δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά από την 1η μέρα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για αυτή την ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προεδρο, τον κύριο Σταυρο Δημοσθενους που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, όπου μου παρείχε όλα τα εργαλεία για να δουλέψω και σεβάστηκε κάθε επιθυμία μου. Ένας πραγματικός Προεδρος που αγαπά την ομάδα και τα μέλη της ως μέλη της οικογένειας του !!!

Η Καρμιώτισσα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωφρόνη Αυγουστή! Μετά από αυτή την εξέλιξη, ανοίγει ο δρόμος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής από τον Κύπριο προπονητή! Η ανακοίνωση:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Καρμιώτισσα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σοφρώνη Αυγουστή και το επιτελείο του. Ευχόμαστε στον κ. Αυγουστή κάθε επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό #karmiotissafc 🧡