27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • NTAMΠΡΑΟΥΣΚΑΣ:Δείξαμε την αξία μας και ήμασταν σταθεροί στο πλάνο.Δεν μας ανησύχησε το γκολ της ΑΕΛ

NTAMΠΡΑΟΥΣΚΑΣ:Δείξαμε την αξία μας και ήμασταν σταθεροί στο πλάνο.Δεν μας ανησύχησε το γκολ της ΑΕΛ

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2024 0 93 Views

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, κόουτς της Ομόνοιας, έπειτα από το τέλος του εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, δήλωσε τα πιο κάτω.

Οι επισημάνσεις του:
«Δεν πανικοβληθήκαμε, δεν μας ανησύχησε το γκολ της ΑΕΛ. Ειδικά στο ΓΣΠ γνωρίζαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και έχουμε μεγαλύτερη δυναμική. Εντάξει δεχθήκαμε την  ήττα από την Ανόρθωση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα έχεις και αποτυχίες. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Δείξαμε την αξία μας και ήμασταν συγκεντρωμένοι και σταθεροί στο πλάνο. Οι παίκτες μου ακολούθησαν το πλάνο».

Στη διάσκεψη Τύπου είπε…

“Συγχαρητήρια σε όλους γι’ αυτή την νίκη, είναι πάντα πολύ ωραίο να κερδίζεις και πολύ ικανοποιητικό όταν πετυχαίνεις μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα μας, κυρίως μετά την εβδομάδα που πέρασε που δεν πήραμε βαθμούς. Ήταν παρόμοιο παιχνίδι, η διαφορά ήταν ότι εκείνο ήταν εκτός, ενώ σήμερα εντός…”.

“Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγώνα κυριαρχήσαμε, είπαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό κάναμε. Είμαστε η καλύτερη η ομάδα, η ΑΕΛ είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη, είναι ομάδα προπονητή η οποία έβαλε πολύ δύσκολα στην Πάφο”.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, για την αντίδραση. Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη”.

“Υπάρχουν 36 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στατιστικά ίσως να δέχεσαι ένα γκολ ανά παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε στο πλάνο μας, στο παιχνίδι μας και στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια”.

“Κρατάμε τα πάρα πολλά θετικά, όμως, από αύριο ξεχνάμε αυτό το ματς. Επικεντρωνόμαστε στο ματς της Ευρώπης της Πέμπτη”.

“Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία, είμαι πολύ περίεργος να δω τα στατιστικά του αγώνα. Είναι λίγο απογοητευτικό που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο”.

“Είναι πολύ σημαντική η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήραμε σε διάστημα 7-8 ημερών έχουμε ακόμη δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη αλλά και με τον Άρη εκτός έδρας”.

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το παιχνίδι κλειδί ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Έδειξε κάποιες αδυναμίες η ομάδα…”.

“Μιλήσαμε για το βάθος της ομάδας και τις ευκαιρίες που θα παίρνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί που δεν λαμβάνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής δεν βάζουν το κεφάλι κάτω αλλά συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι”.

Για Κακουλλή/ “Ο Κακουλλής τα πήγε πολύ καλά σήμερα, σκόραρε ένα γκολ, μπορούσε να πετύχει περισσότερα. Μπήκε στο ματς και ήταν απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα”.

Για Λοΐζου/”Ήταν πάρα πολύ καλός, μπήκε στον αγώνα χωρίς να κάνει κανονικό ζέσταμα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και έδειξε την ποιότητα του. Προκαλεί πάντα ενθουσιασμό στον κόσμο αλλά και στους προπονητές. Είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες… Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσουμε για τον Λοΐζου, η ποιότητα του είναι εκεί…Πρέπει να συνεχίσει να είναι σταθερός στον τρόπο σκέψης του και στην απόδοση του κατά την διάρκεια στο γήπεδο, γιατί θα πάρει τις ευκαιρίες του”.

Για τον Σεμέδο/”Το μόνο απογοητευτικό από το σημερινό παιχνίδι είναι ο τραυματισμός του Σεμέδο. Ίσως τον χάσουμε κάποιο διάστημα, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι…”.