28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΟΚΚΑΣ:Σήμερα βρήκαμε την αντίδραση  και θα μπορούσαμε στις λεπτομέρειες να πάρουμε τη νίκη.Ο Κριχόβιακ με την εμπειρία του θα μας δώσει αυτό το κάτι που μας λείπει

Γ.ΟΚΚΑΣ:Σήμερα βρήκαμε την αντίδραση  και θα μπορούσαμε στις λεπτομέρειες να πάρουμε τη νίκη.Ο Κριχόβιακ με την εμπειρία του θα μας δώσει αυτό το κάτι που μας λείπει

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2024 0 69 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς. 

”Κάποια παιδιά ήταν συγκλονιστικά σε θέμα προσπάθειας. Μέσα από αυτή την προσπάθεια καταφέραμε να φέρουμε στα ίσια το παιχνίδι και στις λεπτομέρειες ίσως να φεύγαμε με το τρίποντο με μια μεγάλη ανατροπή.  Θέλω να μείνω στην προσπάθεια των παιδιών. Με την στήριξη του κόσμου έδωσαν ό,τι τους είχε απομείνει στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σίγουρα το 2-2 σαν αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, όμως, θα κτίσουμε επάνω σε αυτή την προσπάθεια και μελλοντικά να είμαστε πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις. Συγχαρητήρια και πάλι στο κόσμο και στους ποδοσφαιριστές”. 

Για το αν κρατάει από το παιχνίδι την αντίδραση και το πείσμα των ποδοσφαιριστών: 

”Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι και πιο δεμένοι σαν ομάδα. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά το καλοκαίρι. Αντιλαμβάνεστε ότι το καλοκαίρι δεν ήταν υπέρ μας όμως όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε πιστεύω πολύ καλύτεροι. Ναι σήμερα βρήκαμε την αντίδραση  και μπήκαμε στα καρέ του αντιπάλου. Θα μπορούσαμε στις λεπτομέρειες να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα η αντίδραση ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. 

Για την μεταγραφή Κριχόβιακ:

”Κάναμε αγώνα για να κάνουμε μεταγραφή. Τελικά ήρθε η μεταγραφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Περισσότερο από ευπρόσδεκτος ο Κριχόβιακ. Του ευχόμαστε τα καλύτερα με την ομάδα της Ανορθωτής. Είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία του θα μας δώσει αυτό το κάτι που μας λείπει”