28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δοκιμασία της Ανόρθωσης στο Δασάκι και μάχη Ομόνοιας Αρ.- Καρμιώτισσας. Η Ομόνοια πάτησε κορυφή και περιμένει τα ματς της Κυριακής(πρόγραμμα-βαθμολογία,συνέχεια)

Δοκιμασία της Ανόρθωσης στο Δασάκι και μάχη Ομόνοιας Αρ.- Καρμιώτισσας. Η Ομόνοια πάτησε κορυφή και περιμένει τα ματς της Κυριακής(πρόγραμμα-βαθμολογία,συνέχεια)

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2024 0 60 Views

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η αγωνιστική της Cyprus League by stoiximan.

Στις 19:00 η Ανόρθωση δοκιμάζεται στο Δασάκι ενάντια στον Εθνικό Άχνας ενώ την ίδια ώρα, η Ομόνοια Αραδίππου θα κοντραριστεί με την Καρμιώτισσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

H Aνόρθωση μετά τη νίκη της επί της Ομόνοιας πάει στο Δασάκι με καλή ψυχολογία και ανεξάρτητα από κάποιες απουσίες, με τον κόσμο της στο πλευρό της, στοχεύει τη νίκη ωστόσο το εμπόδιο μπροστά της είναι δύσκολο γιατί ο Εθνικός έδειξε μέχρι τώρα ότι είναι καλή ομάδα με επιθετικές αρετές και με τη σειρά του θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο.

Η Ομόνοια Αρ. κέρδισε στο Παραλίμνι  και σήμερα υποδέχεται την Καρμιώτισσα που δεν θα έχει πλέον στον Σωφρόνη στον πάγκο της. Σήμερα θα έχει την  ευθύνη ο Σίμος Ταραπουλούζης στον πάγκο των φιλοξενουμένων σε ένα αγώνα που και οι δυο ομάδες φιλοδοξούν να κερδίσουν και αυτή που θα πάρει τη νίκη θα αποκτήσει δυναμική για υλοποίηση του στόχου της

Η 5η «στροφή»…άνοιξε χθες (27/9) με τις νίκες με Ομόνοιας και ΑΕΚ (απέναντι σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τρία παιχνίδια.

Η Ομόνοια έβγαλε αντίδραση κι επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1 με ανατροπή στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική, και με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στην κορυφή συγκατοικώντας με την Πάφος FC, έχοντας αμφότερες από 12 βαθμούς, ωστόσο οι πράσινοι μετρούν παιχνίδι περισσότερο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ είδε κι αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή της να αλλάζει, αφού νίκησε με 1-3 στο «Αμμόχωστος» τη Νέα Σαλαμίνα, έφτασε τους 7 βαθμούς και…πάτησε στην 5άδα!

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σήμερα

 Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΛ 3-1

 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ 1-3

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

19:00 Εθνικός Άχνας – Ανόρθωση (Cytavision)

19:00 Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (Cytavision)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

19:00 Ομόνοια 29Μ – ΑΠΟΕΛ (Cytavision)

19:00 Πάφος FC – Άρης (Cablenet)

19:00 Απόλλων – ΕΝ Παραλιμνίου (Cytavision)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

6η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

19:00 Καρμιώτισσα – Απόλλων(Cytavision)

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου

18:00 Ομόνοια 29Μ– Ομόνοια  Αρ (Cytavision)

19:00 Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα(Cablenet)

19:00 ΑΕΛ – Εθνικός(Cytavision)

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου

19:00 Άρης – Ομόνοια Λευκωσίας(Cytavision)

19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου Πάφος F.C.(Cytavision)

20:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ(Cablenet)