28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Υπό πίεση η Νέα Σαλαμίνα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα

Υπό πίεση η Νέα Σαλαμίνα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2024 0 62 Views

Υπό την πίεση της απογοήτευσης του κόσμου, καλείται να λάβει αποφάσεις η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.
Ο πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντίνου και οι συνεργάτες του, πίστεψαν και ακόμα πιστεύουν, ότι η φετινή ομάδα, διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, αλλά δεν επιβεβαιώνεται στο γήπεδο και αυτός είναι ο λόγος που φέρνει έντονο προβληματισμό.
Αναπόφευκτα, η ευθύνη πάει στον προπονητή και είναι αλήθεια ότι για πρώτη φορά, υπάρχει αμφισβήτηση και από στελέχη της διοίκησης στο πρόσωπο του κόουτς Χριστοδούλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι…χάθηκε η εμπιστοσύνη στον προπονητή.
Για το λόγο αυτό, αναμένεται (ίσως και σήμερα) να γίνει συνάντηση μεταξύ προέδρου και προπονητή. Η άποψη του Χριστοδούλου, θα μετρήσει και στην τελική απόφαση για την επόμενη μέρα στην ομάδα.
 Μία άλλη πραγματικότητα, είναι ότι ο προπονητής κλήθηκε με την ομάδα του να…βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες 5 αγωνιστικές.Ομόνοια,Πάφος,ΑΠΟΕΛ,ΑΕΚ είναι ασφαλώς ανώτερες ομάδες που στοχεύουν το τίτλο και οι ήττες δεν είναι καταστροφικές.Η νίκη στο Δασάκι έδωσε οξυγόνο στη Ν.Σαλαμίνα αλλά ο κόσμος πάντα είναι απαιτητικός και δεν αναλύει την δυναμικότητα του αντιπάλου και βλέπει μόνο την εικόνα της δικής του ομάδας.Ούτε μετρά στη σκέψη τους ότι η ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα ήταν άνετη πολύ γρήγορα στη βαθμολογία.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν το δύσκολο τους πρόγραμμα, αφού επόμενος αντίπαλος είναι η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη έχει και τον αγώνα κυπέλλου με την Δόξα