29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Superleague,βαθμολογία της 6ης αγωνιστικής: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ , στο -1 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ,άφαντος …ο Παναθηναϊκός!

Superleague,βαθμολογία της 6ης αγωνιστικής: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ , στο -1 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ,άφαντος …ο Παναθηναϊκός!

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2024 0 61 Views

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και καθώς πήρε το… δώρο του Άρη που επικράτησε του ΠΑΟΚ βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιερό, που πέτυχε το πρώτο γκολ και κέρδισε το πέναλτι που σφράγισε τη νίκη με εκτελεστή τον Άμραμπατ, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το αφεντικό της Θεσσαλονίκης φορούσε κίτρινα! Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας καθώς με την γκολάρα του Μανού Γκαρθία επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ και μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού έκανε το… 2 στα 2 στα ντέρμπι και μάλιστα «back to back». Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Ένταση, ευκαιρίες, δύο δοκάρια για τον Δικέφαλο με τους Τισουντάλι και Μπάμπα, αλλά και έναν μεγάλο νικητή. Με τη νίκη του αυτή ο Άρης πάτησε… 4άδα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά το κυριότερο έδειξε πως έχει το υλικό για μια εξαιρετική σεζόν.

Mετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών. Με τον Μεντιλίμπαρ να… φρεσκάρει την ενδεκάδα οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν με επικρατήσουν με 2-0 του Ατρομήτου. Ο δρόμος προς το τρίποντο ξεκλείδωσε για τον Ολυμπιακό λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους όταν από την γκάφα του Χουτεσιώτη ο Βέλντε κέρδισε πέναλτι. Ο Ροντινέι ευστόχησε για το 1-0. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς, χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα αλλά και χωρίς να απειλείται. Τελικά στο 74′ ο Ελ Καμπί που είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε την δουλειά του για το τελικό 2-0.

Στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός έκανε το μεγάλο διπλό (1-2) και την δεύτερη του νίκη έως τώρα στη σεζόν. Μερικά 24ωρα μετά τον αποκλεισμό τους από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο, οι Αγρινιώτες πήραν… ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο. Μάλιστα ρεβάνς που… πληρώνει ένα πολύτιμο τρίποντο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους στο δικό τους καλό πρώτο μέρος να πετυχαίνουν ένα μαγικό γκολ με τον Μπαϊνοβιτς και να παίρνουν… κεφάλι στο σκορ. Mε τις αλλαγές του Πετράκη… on time, ο Παναιτωλικός στην επανάληψη πήρε τα ηνία του αγώνα και έστειλε τα «μηνύματα» προς τους γηπεδούχους. Τελικά η κυριαρχία των «κυανοκίτρινων» επιβραβεύτηκε με το γκολ του Στάγιτς και το αυτογκόλ του Χριστόπουλου που έδωσαν τη μεγάλη νίκη.

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, με την γηπεδούχο ομάδα να φιλοξενεί τον ουραγό Πανσερραϊκό.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Βόλος – Athens Kallithea 1-1

Asteras Aktor – Λεβαδειακός 1-1

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

ΠΑΟΚ – Αρης 0-1

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Λαμία – Πανσερραϊκός (8μμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1.ΑΕΚ 14

2.Ολυμπιακός 13

3. ΠΑΟΚ 13

4. Αρης 11

5. Παναιτωλικός 8

6.Ατρόμητος 8

7. ΟΦΗ 8

8. Παναθηναϊκός 8

9. Asteras Aktor 6

10. Αthens Kallithea 5

11.Λαμία 5

12. Λεβαδειακός 4

13.Βόλος 4

14. Πανσερραϊκός 1

*Λαμία και Πανσερραϊκός έχουν ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Ατρόμητος – Βόλος (6.30μμ)

Παναιτωλικός – ΑΕΚ (7.30μμ)

Αρης – Λαμία (8μμ)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (4μμ)

Athens Kallithea – Asteras Aktor (5μμ)

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (7μμ)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (8.30μμ)