30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:Κατανοούμε τον κόσμο αλλά για την διοίκηση δεν τέθηκε θέμα προπονητή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:Κατανοούμε τον κόσμο αλλά για την διοίκηση δεν τέθηκε θέμα προπονητή

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2024 0 63 Views

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή στην ομάδα του.

Αρχικά είπε: «Υπάρχει η δύναμη και η θέληση για να γυρίσει η όλη κατάσταση. Λαμβάνονται μέτρα για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Υπάρχει πλήρης αντίληψη της κατάστασης αλλά και ενδιαφέρον από το δ.σ. γύρω από την ομάδα για να λύσει τα οποιαδήποτε προβλήματα για να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη μίνι κρίση».

Υπάρχει θέμα προπονητή; «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ούτε συζητήθηκε ποτέ. Εμείς πλήρως αντιλαμβανόμενοι τα άσχημα αποτελέσματα είχαμε συναντήσεις με όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και λάβαμε μέτρα. Αντιλαμβανόμαστε την στεναχώρια του κόσμου. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Σε κάποια ματς δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Είχατε επικοινωνία με τον προπονητή; «Ναι είχαμε συναντήσεις με όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και με τον προπονητή και με τον Τεχνικό Διευθυντή. Είναι οικογενειακά θέματα και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να δώσουμε εξηγήσεις. Δεν ισοπεδώνουμε τα πάντα, η διοίκηση πιστεύει στο πρότζεκ, πιστεύει στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας»