2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

By on 2 Οκτωβρίου, 2024 0 45 Views

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Χοσέ Ντομίνγκες, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό (3/10, 22:00) αγώνα με τη Σιάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία.

-Η πρώτη τοποθέτηση: «Είναι πρεμιέρα Ευρώπης. Το ΑΠΟΕΛ είναι εκτός αυτής της φάσης εδώ και κάποια χρόνια, αντιμετωπίζουμε την επιστροφή μας με πολύ ψηλό κίνητρο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά, έχουμε την επιθυμία και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

-Για την κατάσταση της ομάδας: «Ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια, η ομάδα αναπτύσσεται. Το βλέπω ότι οι παίκτες είναι δυνατοί. Νιώθω τη θέληση και το κίνητρο τους για να παίξουν σ’ αυτή τη διοργάνωση. Από όλους. Ξέρουμε τι σημαίνει η αυριανή πρεμιέρα. Βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Θα έχουμε δύο απουσίες, τους Δώνη και Σαρφό».

-Το πώς θα διαχειριστεί τα συνεχόμενα ματς: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε, το ροτέισον, το κάνουμε για να καλύψουμε αυτά τα παιχνίδια. Αύριο θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος παίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο, το δυνατό και το γρήγορο. Στην Κύπρο οι περισσότερες ομάδες είναι δυνατές και καλούμαστε να το διαχειριστούμε».

-Αν ήταν διαφορετική η προετοιμασία: «Προετοιμαζόμαστε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Αναλύεις τις αντίπαλες ομάδες κι αυτό γίνεται πλέον παντού».

-Αν ξεχωρίζει κάποιους από τη Σάμροκ: «Έχει πολύ καλούς παίκτες, δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιους. Είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα που επιτίθεται, θα είναι μια ωραία πρόκληση».

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Όταν παίζεις στο ΑΠΟΕΛ κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Είμαστε έτοιμοι 100%. Σίγουρα όταν δεν κερδίσεις, κυρίως παιχνίδια που όλοι ανέμεναν ότι θα νικήσεις υπάρχει απογοήτευση, το καλό όμως είναι πως όταν έχεις ένα τέτοιο πρόγραμμα, έρχεται πάντα μια νέα ευκαιρία. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Στο πρωτάθλημα κάθε βαθμός είναι σημαντικός, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα».