2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πετά για Δουβλίνο το ΑΠΟΕΛ.Αρχίζει το ταξίδι με στόχο την πρώτη οκτάδα

Πετά για Δουβλίνο το ΑΠΟΕΛ.Αρχίζει το ταξίδι με στόχο την πρώτη οκτάδα

By on 2 Οκτωβρίου, 2024 0 54 Views

Όλα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση των γαλαζοκιτρίνων με προορισμό το Δουβλίνο, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (3/10-22:00) ενάντια στη Σάμροκ Ρόβερς.

Αναλυτικά:
Αρχικό σχόλιο«Έχει λείψει γιατί είχαμε μία μεγαλύτερη συχνότητα. Δεν παύει να είναι μία σημαντική στιγμή, αφού είμαστε η μοναδική Κυπριακή ομάδα που παίξαμε και στις τρεις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Μπαίνουμε σε αυτή τη διοργάνωση με σκοπό να προκριθούμε στον επόμενο γύρο». 

Αν είναι εφικτό να βρεθεί στην 8άδα«Το ΑΠΟΕΛ καθόρισε τη μοίρα του για να είναι εφικτός ο κάθε στόχος γιατί έχει πετύχει πολλά πράγματα που θεωρούνταν αδύνατα. Το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο αδύνατο γιατί ξέρουμε τους αντιπάλους μας και το δικό μας το μέγεθος. Χρειάζεται σοβαρότητα και συνέπεια».

Τα αγωνιστικά νέα«Ταξιδεύουμε με 21 ποδοσφαιριστές από τους 23. Έχουν μείνει εκτός Σαρφό και Δώνης. Ο Μάγιερ και ο Πολυκάρπου προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην αποστολή. Ελπίζουμε πως ο Δώνης θα πάρει εξιτήριο σήμερα». 

Για το πόσος κόσμος θα δώσει το παρών του«Ήταν μεγάλη η ζήτηση. Έχουμε εξασφαλίσει πάνω από το 5% των εισιτηρίων αλλά και πάλι δεν μας φτάνουν. Όσοι εξασφάλισαν εισιτήριο είτε στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, είτε σε κάποια άλλη κερκίδα θα πρέπει να τηρήσουν τους κανόνες του γηπέδου. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχουμε πολύ όμορφο παιχνίδι και να δούμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς να έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας». 

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ για την Ιρλανδία και το Δουβλίνο, εκεί όπου αύριο Πέμπτη (3/10-22:00) θα κοντραριστεί με τη Σάμροκ Ρόβερς για την 1η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.