3 Οκτωβρίου, 2024
  • 3 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ονειρικό β ‘ ημίχρονο και τεσσάρα η Ομόνοια.Το άρχισε ο Κουλιμπαλί το τελείωσαν Αλιουμ και Κακουλλής

Ονειρικό β ‘ ημίχρονο και τεσσάρα η Ομόνοια.Το άρχισε ο Κουλιμπαλί το τελείωσαν Αλιουμ και Κακουλλής

By on 3 Οκτωβρίου, 2024 0 65 Views

Ποδαρικό στην Ευρώπη για την Ομόνοια με τους πράσινους να επικρατούν με 4-0 της Βίκινγκουρ και να παίρνουν το πρώτο τους τρίποντο.

Στο 51΄ο Κουλιμπαλί άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια, ενώ στο 81΄ο Κακουλλής έκανε το 2-0. Ο Αλιούμ στο 86΄έκανε το 3-0 και ο Κακουλλής στο 90΄έκανε το 4-0!

Κακουλλής και Αλιούμ πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Ομόνοια δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και δεν μπορούσε να φτιάξει ευκαιρίες ενώ ανησυχούσε κα στην άμυνα

Στο 19ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε τρομερή απόκρουση σε κεφαλιά από πλευράς Βίκινγκουρ, μετά από εκτέλεση κόρνερ. 4 λεπτά μετά ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας έκανε νέα τρομερή επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή των πρασίνων. Στο 25΄ένα σουτ σταμάτησε εύκολα στον Φαμπιάνο. 3 λεπτά μετά ο Λοϊζου από το ύψος της περιοχής έκανε ένα σουτ, το οποίο όμως πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Πάντως 2 τραυματισμοί παικτών της Βίκινγκουρ έπαιξαν ρόλο στο να μην πάρει ρυθμό το παιχνίδι. Ένα σουτ του Λοϊζου στις καθυστερήσεις σταμάτησε σε σώματα ενώ μετά είχαμε και πάλι παίκτη της Βίκινγκουρ στο έδαφος…

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή προϋπόθεση για την Ομόνοια που δεν εξελίχθηκες σε τελική φάση, ενώ στο 50΄ένα συρτό μακρινό σουτ δεν ανησύχησε τον Φαμπιάνο.

Στο 51΄ο Χάμπος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κουλιμπαλί με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0!

Στο 59΄έγινε ένα λάθος στην άμυνα των Ισλανδών, ο Στεπίνσκι μπήκε στην φάση αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το λάθος. Στο 72΄ένα σουτ των φιλοξενουμένων πέρασε αρκετά έξω, ενώ 5 λεπτά άστοχο ήταν ένα σουτ του Κούσουλου.

Εκει που έπεσε ξανά ο ρυθμός της Ομόνοιας μετά από ένα καλό διάστημα μέρα το γκολ έγιναν οι αλλαγές και η Ομόνοια άρχισε να κυνηγά και άλλα γκολ που ήρθαν από τις …αλλαγές.

Στο 81΄ο Χάμπος έκανε το σουτ, και ο Κακουλλής στην επαναφορά μετά απο ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0!

Στο 83΄ο Κακουλλής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις έξω, ενώ η Βίκινγκουρ απάντησε με καλό σουτ και τον Φαμπιάνο να απομακρύνει.

Στο 84΄ο Αλιούμ έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και τέλειωσε την φάση για το 3-0! Στο 90΄ο Κακουλλής έκλεψε την μπάλα στην άμυνα της Βίκινγκουρ, πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το  4-0 μέσα σε αποθέωση !

Ομόνοια (Βάλντας Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Εράκοβιτς (67′ Κούσουλος), Εβάντρο (46′ Χαραλάμπους), Σίμιτς (84′ Ατζίλι), Λοΐζου (84′ Αλιούμ), Στεπίνσκι (67′ Κακουλλής).

Βίκινγκουρ (Άρναρ Γκούνλαουγκσον): Γιόνσον, Γκούναρσον (78′ Φιόλουνσον), Έκροθ, Βάτνχαμαρ, Ιμπραχίμαγκιτς (39′ Άτλασον), Θράνταρσον (63′ Αντρασον), Θόρνταρσον, Ινγκιμούνταρσον, Σίνγκουρπαλσον (63′ Γκούντγιονσον), Ντζόυριτς, Χάνσεν (78′ Μπ. Γιόνσον).

Κίτρινες: Σίμιτς / Άτλασον