3 Οκτωβρίου, 2024
  • 3 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με αλλαγές απόψε η Ομόνοια κόντρα στην Vikingur γιατί ακολουθεί ο Άρης.Η αποστολή και οι σκέψεις του Νταμπράουσκας

Με αλλαγές απόψε η Ομόνοια κόντρα στην Vikingur γιατί ακολουθεί ο Άρης.Η αποστολή και οι σκέψεις του Νταμπράουσκας

By on 3 Οκτωβρίου, 2024 0 128 Views

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του σημερινού (03/10,19:45 Cytavision) αγώνα απέναντι στην Vikingur Reykjavik για την 1η αγωνιστική του League Phase του UEFA Conference League.

«Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και το ντέρμπι με τον Άρη και είναι φυσιολογικό σε αυτά τα δύο παιχνίδι να γίνει ροτέισον». Με αυτά τα λόγια ο Βάλντας Νταμπράουσκας προανήγγειλε αλλαγές στο βασικό σχήμα στον σημεριμό αγώνα(19:45 Cytavision)

Ναι μεν οι Ισλανδοί έχουν πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, ωστόσο οι πράσινοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κι αν είναι πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο πλάνο του Λιθουανού κόουτς μαζί με 10 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό τους, μπορούν να αρχίσουν ιδανικά τη νέα ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.
Τώρα, όσον αφορά το αρχικό σχήμα, Ελάντερ, Μασούρας, Κίτσος, Χάμπος, Λοΐζου ή Ατζίλι και Στεπίνσκι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού με δεδομένη την απουσία του τραυματία Σεμέδο.
Έτσι, μια πιθανή 11άδα αναμένεται να απαρτιστεί από τους: ΦαμπιάνοΝτιούνκου (Μασούρα), ΚουλιμπαλίΠαναγιώτου (Ελάντερ), Χαμάς (Κίτσο), ΜάριτςΕράκοβιτςΧάμποΣίμιτς, Λοΐζου (Ατζίλι) και Στεπίνσκι

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.