3 Οκτωβρίου, 2024
  • 3 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ασταμάτητη και στην Ευρώπη η Πάφος FC,με ανατροπή συνέτριψε 4-1 την Πετροκούμπ στη Μολδαβία

Ασταμάτητη και στην Ευρώπη η Πάφος FC,με ανατροπή συνέτριψε 4-1 την Πετροκούμπ στη Μολδαβία

By on 4 Οκτωβρίου, 2024 0 45 Views

Πω, πω, πω τι ομάδα που βγάζει φωτιές! Η Πάφος FC συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις και στην Ευρώπη, έκανε…πάρτι, και παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει από την Πετροκούμπ στη Μολδαβία, έκανε την ανατροπή, επικράτησε 4-1 κι έγραψε (εκ νέου) ιστορία, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Το σκορ (1-0) άνοιξε ο Λούνγκου στο 26ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από χέρι του Σούνιτς, αλλά ο Κορέια «απάντησε» στο 32’ και ισοφάρισε σε 1-1 με ιδανικό πλασέ.
Στο 36’ ήταν η σειρά του Τζάτζα να κάνει το…μαγικό του και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο…παραθυράκι της εστίας του Σμαλένεα, για το 2-1 των γαλάζιων, στο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο…ζεστά και ο Κορέια αποδείχθηκε «καυτός», αφού στο 52’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το 3-1.
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη κι αυτή ήρθε από τον Ναμ, ο οποίος στο 82’ έγραψε το τελικό 4-1, με την Πάφος FC να κάνει ονειρική αρχή στην Ευρώπη.

Πετροκούμπ (Μάρτιν): Σμαλένεα, Ι. Γιαρντάν, Μπορς (75′ Ντιαλό), Αγκιεμάνγκ ( 53′ Β. Γιαρντάν), Πλάτιτσα, Ντουάνλα, Άμπρος (62′ Ντέμιαν), Πούσκας (75′ Ματέους), Λούνγκου, Καρούντου (62′ Νιχάεφ), Λούπαν.
Στον πάγκο: Ντοντόν, Τσόβαλ, Ναρχ.

Πάφος FC (Καρσέδο)Ίβουσιτς, Κορέια (69′ Ναμ), Γκολντάρ, Λούκασεν, Σίλβα, Σούνιτς (84′ Νατέλ), Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς (84′ Ηλία), Τζάτζα (60′ Γκίνα), Μπρούνο, Ζάιρο (60′ Άντερσον).
Στον πάγκο: Θεοδούλου, Μιχαήλ, Πηλέας, Ποντέο, Πέπε. 

ΣΚΟΡΕΡ: Λούνγκου (πεν. 26′) / Κορέια (32′, 52′), Τζάτζα (36′), Ναμ (82′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ναμ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3.158

Διαιτητής: Mikkel Redder (Δανία)
Βοηθοί: Deniz Yurdakul, René Risum (Δανία)
ΤέταρτοςJens Maae (Δανία)
VAR: Jakob Kehlet (Δανία)
AVAR: Sandi Putros (Δανία)