5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανάσα με τριάρα για την Ανόρθωση .Με καλή εμφάνιση στο Α’ημίχρονο κέρδισε τη Ν.Σαλαμινα που αντέδρασε στο Β’αλλα ήταν αργά…

Ανάσα με τριάρα για την Ανόρθωση .Με καλή εμφάνιση στο Α’ημίχρονο κέρδισε τη Ν.Σαλαμινα που αντέδρασε στο Β’αλλα ήταν αργά…

By on 5 Οκτωβρίου, 2024 0 94 Views

Η καλύτερη φετινή Ανόρθωση στο Α’ημίχρονο μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το βαρωσιώτικο ντέρμπι, επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με 3-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η «κυρία» καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα τρία της τέρματα με τους Χρυσόπουλο (24’), Κονσεϊσάο (36’) και Αρτυματά (38’). Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι απλά μείωσαν στο σκορ με τον Φράγκο στο 75’, προβλημάτισαν για άλλη μία φορά με την απόδοσή τους και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν αν και στο β ημίχρονο προσπάθησε να αντίδραση αλλά ήταν αργά .

Έκανε ντεμπούτο ο Κρικόβιακ σαν αλλαγή και έδειξε ότι όταν θα είναι έτοιμος θα δώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Ανορθωσης

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ανόρθωση έφτασε τους 8 βαθμούς, στους 3 έμεινε η Νέα Σαλαμίνα.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 13ο λεπτό ο Ίλιεφ έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Μελίσσα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 24ο λεπτό ο Κίκο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Λόπες κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι για να την στείλει στα δίκτυα ο Χρυσόπουλος, με τον βοηθό να ακυρώνει το γκολ. Tο VAR με παρέμβαση του μέτρησε το γκολ με την Ανόρθωση να παίρνει το προβάδισμα.

Στο 37΄ο Κονσεϊσάο έκανε μια σέντρα-σουτ, ξεγέλασε την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας και έκανε το 2-0, ενώ 1 λεπτό μετά ο Αρτυματάς έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έκανε το 3-0 μετά από πάσα του Κονσεϊσάο!

Στο 41΄μια κεφαλιά του Μιχαήλ πέρασε έξω. Στις καθυστερήσεις από καλή θέση ο Ίλιεφ δεν έπιασε καλά το σουτ και έχασε μια καλή ευκαιρία.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τριπλή αλλαγή ξεκίνησε στο β΄μέρος η Νέα Σαλαμίνα. Φερνάντες, Βέλιος, Γκμπέλε έξω-Μέσα Ντουρμισάι, Φράγκος και Μπαχάσα μέσα. Μάλιστα στο 1ο λεπτό της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 συνεχόμενα σουτ χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 63΄ο Μελίσσας μάζεψε εύκολα μια προβολή του Χρυσοστόμου.

Στο 76΄ο Φράγκος απο κοντά μείωσε σε 3-1 μετά απο μια εκτέλεση κόρνερ.

Στο 83΄ο Παπαγεωργίου σε μια περίεργη φάση, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88΄η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι για χέρι, αλλά το πήρε πίσω το VAR.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ζίβκοβιτς, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλος (81′ Τεϊσέιρα), Κίκο (81′ Σταμούλης), Κονσεϊσάο, Αρτυματάς, Σ.Χαραλάμπους (59′ Κρικόβιακ), Χρυσοστόμου (87′ Μάρκου), Ίλιεφ (59′ Παρούτης), Λόπες.
Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεοδώρου, Σπόλιαριτς, Ρόγκουλιτς, Παρούτης, Κρικόβιακ, Σταμούλης, Γκιούρτσο, Τεϊσέιρα, Μάρκου, Ε.Χαραλάμπους. 
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέουκο, Σεργίου (79′ Παπαγεωργίου), Μπεχαράνο (82′ Σπυριδάκης), Μιγκελίτο, Γκμπελέ (46′ Φράγκος), Φερνάντες (46′ Μπαχάσα), Νάρσινγκ, Βέλλιος (46′ Ντουρμισάι).
Στον πάγκο: Καλανίδης, Ντουρμισάι, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Φράγκος, Προκοπίου, Λέζιακς, Μπαχάσα, Βίκτωρος, Κουμπαρής, Κατσιάρης. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρυσόπουλος, Χρυσοστόμου (3η) / Λέουκ
ΣΚΟΡΕΡ: 24′ Χρυσόπουλος, 36′ Κονσεϊσάο, 38′ Αρτυματάς / 75′ Φράγκος
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 5000
Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Π. Γιώργος
4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Χριστοδούλου Μαρία
Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Μλάντοβιτς, Μουγκάμπι, Χρυσοστόμου / Καρλίτος, Ντουρμισάι, Γκμπελέ