5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024

Οι 11αδες Ανόρθωση -Ν.Σαλαμίνα

By on 5 Οκτωβρίου, 2024 0 73 Views

Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα αναμετρώνται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00, Cablenet), για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ζίβκοβιτς, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλος, Κίκο, Κονσεϊσάο, Αρτυματάς, Σ.Χαραλάμπους, Χρυσοστόμου, Ίλιεφ, Λόπες.
Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεοδώρου, Σπόλιαριτς, Ρόγκουλιτς, Παρούτης, Κρικόβιακ, Σταμούλης, Γκιούρτσο, Τεϊσέιρα, Μάρκου, Ε.Χαραλάμπους. 

Ο Γιάννης Οκκάς επιλέγει σύστημα 3-5-2 στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, με δίδυμο στην επίθεση τους Λόπες και Ίλιεφ ενώ έδωσε φανέλα βασικού στον Στέφανο Χαραλάμπους, αφήνοντας στον πάγκο τον Ρόγκουλιτς!
Σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, Οκκάς πραγματοποίησε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ζίβκοβιτς, Μουγκάμπι, Κονσεϊσάο, Στέφανος Χαραλάμπους και Λόπες πήραν τη θέση των Κεραυνού, Σταμούλη, Ρόγκουλιτς, Παρούτη και Θεοδώρου.


ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέουκο, Σεργίου, Μπεχαράνο, Μιγκελίτο, Γκμπελέ, Φερνάντες, Νάρσινγκ, Βέλλιος.
Στον πάγκο: Καλανίδης, Ντουρμισάι, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Φράγκος, Προκοπίου, Λέζιακς, Μπαχάσα, Βίκτωρος, Κουμπαρής, Κατσιάρης. 

Σε 5 αλλαγές στην 11άδα της ομάδας του προχώρησε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου στο ντέρμπι με την Ανόρθωση σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου με τη Δόξα. Στα αξιοσημείωτα η μη συμπερίληψη του Λέζιακς στο αρχικό σχήμα. Τόμοβιτς, Μπεχαράνο, Φερνάντες, Νάρσιγκ και Βέλλιος πήραν τη θέση των Ντουρμισάι(τιμωρημένος), Φράγκου, Λέζιακς, Μπαχάσα, Βίκτωρος.



Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Π. Γιώργος
4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Χριστοδούλου Μαρία
Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Μλάντοβιτς, Μουγκάμπι, Χρυσοστόμου / Καρλίτος, Ντουρμισάι, Γκμπελέ