5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Superleague, η βαθμολογία: Ο Αρης… μέσω Αγρινίου στο ρετιρέ μαζί με την ΑΕΚ!

Superleague, η βαθμολογία: Ο Αρης… μέσω Αγρινίου στο ρετιρέ μαζί με την ΑΕΚ!

By on 5 Οκτωβρίου, 2024 0 68 Views

Η ΑΕΚ… κόλλησε στο Αγρίνιο και ο Άρης άρπαξε την ευκαιρία με την δική του νίκη να πατήσει κορυφή έχοντας την Ένωση ως συγκάτοικο. Μόνος 5ος ο Παναιτωλικός, διπλό-ανάσα για Βολο

Το αήττητο των πρώτων αγωνιστικών της ΑΕΚ έλαβε τέλος στο Αγρίνιο, καθώς ο καταπληκτικός Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 και… της έκοψε τη φόρα, αναγκάζοντας την παράλληλα να έχει και συγκάτοικο στην κορυφή τον Άρη, ενώ το βράδυ της Κυριακής ίσως πέσει από αυτή ανάλογα με τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς για να πάρει από νωρίς το… κεφάλι στο σκορ, όμως οι εξαιρετικά στημένοι στο γήπεδο Αγρινιώτες είχαν λύσεις για όλα. Μάλιστα στα μισά του δευτέρου μέρους βρήκαν σε μια από τις αντεπιθέσεις και γκολ με τον Λούις και έφτασαν σε μια τεράστια νίκη που τους διατηρεί μόνους στην 5η θέση!

Εύκολο βράδυ για τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς επικράτησε με 2-0 της Λαμίας και σε συνδυασμός με την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί της! Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να πετύχουν το στόχο τους έχοντας βάλει από το φινάλε του πρώτου μέρους τις βάσεις για το τρίποντο με τα δύο γκολ του Λορέν Μορόν στην αρχή και στο φινάλε του ημιχρόνου.

Διπλό που θα μετρήσει αρκετά στην πορεία του πρωταθλήματος έκανε ο Βόλος στο Περιστέρι. Αν και με την γκολάρα του Γιουμπιτάνα οι Περιστεριώτες πήραν… κεφάλι στο σκορ, η αποβολή του Μπρόρσον στο φινάλε του πρώτου μέρους αποδείχθηκε καταστροφική. Στην επανάληψη, με σωστή τακτική οι Θεσσαλοί πήραν μέτρα στο γήπεδο και μέσα σε δύο λεπτά στο διάστημα 66′-68′ με τους Γκλάβτσιτς και Κόζτσα, έκαναν την ανατροπή και πήραν το σπουδαίο τρίποντο. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Βόλου, είδε την κόκκινη κάρτα στο 76′ και η ισορροπία όσο αφορά τις… δεκάδες επανήλθε. Χωρίς όμως παρά την πίεση που άσκησε ο Ατρόμητος να βρει λύσεις για την ισοφάριση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ατρόμητος – Βόλος 1-2
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0
Αρης – Λαμία 2-0

Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (16:00)
Athens Kallithea – Asteras Aktor (17:00)
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (19:00)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1.ΑΕΚ 14
2.Αρης 14

  1. Ολυμπιακός 13
  2. ΠΑΟΚ 13
  3. Παναιτωλικός 11
    6.Ατρόμητος 8
  4. ΟΦΗ 8
  5. Παναθηναϊκός 8
  6. Βόλος 7
  7. Asteras Aktor 6
    11.Αthens Kallithea 5
  8. Λαμία 5
  9. Λεβαδειακός 4
    14.Πανσερραϊκός 4
    *ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Βόλος, Αρης, Λαμία και Ατρόμητος έχουν ματς περισσότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η)
Σάββατο 19 Οκτωβρίου
Βόλος – Πανσερραϊκός (5μμ)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός (8μμ)
Λαμία – Asteras Aktor (8.30μμ)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (4μμ)
ΟΦΗ- Παναθηναϊκός (6μμ)
Αρης – Athens Kallithea (8μμ)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (8.30μμ)