6 Οκτωβρίου, 2024
  • 6 Οκτωβρίου, 2024

Η ώρα για το αντίο στον Ντομίνγκες πλησιάζει…

By on 6 Οκτωβρίου, 2024 0 64 Views

Ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ, τρίτο σερί αποτυχημένο αποτέλεσμα και έρχονται εξελίξεις στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Ζοσέ Ντομίνγκες ήταν σε τεντωμένο σχοινί μετά τα προηγούμενο δυο αποτυχημένα αποτελέσματα και πλέον φαίνεται πως θα δει την έξοδο από τον Αρχάγγελο, με τη θητεία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ να είναι πολύ σύντομη.

Οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τάση για αλλαγή προπονητή υπήρχε μετά το πατατράκ στο Δουβλίνο, όμως κυρίως λόγω πίεσης χρόνου δεν προέκυψε οποιαδήποτε εξέλιξη. Οι προσδοκίες από τη συνεργασία με τον Πορτογάλο δεν επιβεβαιώθηκαν και αποδείχτηκε πως άλλο να είναι πρώτος προπονητής και άλλο βοηθός, όπου πέρσι είχε πετυχημένο ρόλο.

Η επόμενες ώρες λοιπόν του ντέρμπι με την ΑΕΚ θα φέρουν εξελίξεις στο ΑΠΟΕΛ με πολύ μεγάλη πιθανότητα να προκύψει νέα αλλαγή, με τον ερχομό τρίτου προπονητή σε πολύ σύντομο διάστημα. Η σεζόν άρχισε με τον Νταβίντ Γκαγιέγο που έφυγε μετά την ήττα από την RFS και τώρα φεύγει όπως όλα δείχνουν και ο Ντομίνγκες. Για το νέο προπονητή, αν επιβεβαιωθεί το διαζύγιο με τον Πορτογάλο, πρόθεση υπάρχει για λύση εγνωσμένης αξάις και εμπειρίας και όχι σε νέο πειραματισμό.