11 Οκτωβρίου, 2024
  • 11 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Τα βρετανικά Μέσα αποθεώνουν τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς για τον άθλο του Γουέμπλεϊ

Τα βρετανικά Μέσα αποθεώνουν τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς για τον άθλο του Γουέμπλεϊ

By on 11 Οκτωβρίου, 2024 0 96 Views

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του και την ίδια στιγμή σχολιάζουν επικριτικά τον Λι Κάρσλεϊ, η καρέκλα του οποίου στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας τρίζει.

Η Eθνική Ελλάδας πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της, σε μια λυπητερή βραδιά λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε 2-1 της Αγγλίας και είναι πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, έχοντας πλέον πολύ καλές πιθανότητες για προβιβασμό στη League A.

Τα αγγλικά Μέσα απιθεώνουν τους Έλληνες διεθνείς, αλλά και την ίδια στιγμή ασκούν κριτική στον Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος είναι στα σχοινιά ως προς την παραμονή του στον πάγκο.

https://x.com/TheAthleticFC/status/1844479295407915412

Ο Guardian ήταν εκείνος που έγραψε τα πιο αποθεωτικά σχόλια για τους Έλληνες διεθνείς, πλέκοντας το εγκώμιο. “Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα. Τι εμφάνιση υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ήταν υπέροχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έβαλε την μπάλα στα αγγλικά δίχτυα πέντε διαφορετικές φορές! Πήρε τη νίκη που η προσπάθειά της άξιζε και φτάνοντας σε αυτή, θυμήθηκε τον πεσόντα παίκτη της, Τζορτζ Μπάλντοκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη”, ανέφερε ο Guardian για την εθνική.

Το Sky Sports έκανε λόγο για μια δίκαιη νίκη της Ελλάδας, η οποία την ίδια στιγμή περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες του Κάρσλεϊ να παραμείνει στον πάγκο.

Εθνική: Τα βρετανικά Μέσα αποθεώνουν τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς για τον άθλο του Γουέμπλεϊ
PRINT SCREEN / SKY SPORTS

Telegraph και Times στέκονται κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού των τριών λιονταριών. Το πρώτο Μέσο μάλιστα αναφέρει ότι η τακτική τρέλα του Κάρσλεϊ οδήγησε σε μια από τις πιο ντροπαστικές νύχτες για την εθνική Αγγλίας.

Ο τίτλος του κειμένου της Telegraph:

Εθνική: Τα βρετανικά Μέσα αποθεώνουν τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς για τον άθλο του Γουέμπλεϊ
Το κείμενο της Telegraph για τον αγώνα

Το άρθρο των Times για τον αγώνα Αγγλία – Ελλάδα:

Εθνική: Τα βρετανικά Μέσα αποθεώνουν τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς για τον άθλο του Γουέμπλεϊ
PRINT SCREEN