11 Οκτωβρίου, 2024
  • 11 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Συγκλόνισε ο Μπακατσέτας στην ομιλία του πριν τον ιστορικό αγώνα της Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία(βίντεο)

Συγκλόνισε ο Μπακατσέτας στην ομιλία του πριν τον ιστορικό αγώνα της Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία(βίντεο)

By on 11 Οκτωβρίου, 2024 0 90 Views

Άπαντες βγάζουν το… καπέλο στον Τάσο Μπακασέτα για την ομιλία του πριν την επική νίκη επί της Αγγλίας και τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές.

Το αγωνιστικό μέρος του χθεσινού παιχνιδιού της Ελλάδας με την Αγγλία ήρθε σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πέτυχε μία μυθική νίκη με 2-1, ωστόσο το μυαλό όλων και ειδικά του Τάσου Μπακασέτα, ήταν αλλού… Στον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς από την ζωή, την Τετάρτη το απόγευμα.

Συντετριμμένος με το θάνατο του Μπάλντοκ ο Μπακασέτας έβαλε τα κλάματα μόλις τελείωσε ο αγώνας

https://x.com/Scorakiasgr/status/1844482888861089910

Τα όσα είπε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στην ανατριχιαστική του ομιλία, αλλά και αυτά που δήλωσε on camera μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Γουέμπλεϊ, κέρδισαν την καθολική αποδοχή του κόσμου.

Όλοι του βγάζουν το… καπέλο, τόσο για τα λόγια του στα αποδυτήρια προς τους συμπαίκτες του, όσο και για το «κάρφωμα» που έκανε σε όσους δεν έδειξαν τον παραμικρό σεβασμό στην μνήμη του «Τζόρτζι».

Αν κάνει κάποιος μία… βόλτα στα social media και ειδικά στο Χ, εύκολα θα το επιβεβαιώσει, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες αναρτήσεις που αποθεώνουν τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού.

Δείτε την ομιλία του Μπακασέτα στο πιο κάτω σύνδεσμο:

https://x.com/GGoudaras/status/1844494956603506970