12 Οκτωβρίου, 2024
  • 12 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • K.MAKΡΙΔΗΣ:Το 3-0 είναι άδικο για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά

K.MAKΡΙΔΗΣ:Το 3-0 είναι άδικο για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά

By on 12 Οκτωβρίου, 2024 0 76 Views

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Κωνσταντίνος Μακρίδης, μίλησε μετά την ήττα από την Γαλλία με 3-0 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του αναλογικά με το επίπεδο του αντιπάλου, όμως δήλωσε χαρακτηριστικά πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό συγκριτικά με την εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούν τα παιδιά. Έρχονται με πολλή όρεξη στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι μόνο στην προσπάθεια, μπορούσαμε για κάτι περισσότερο. Είναι αυτό που πρέπει να αλλάξουμε. Σίγουρα δεν είναι εύκολο κόντρα σε τέτοιες ποιοτικές ομάδες. Όμως όταν υπάρχει προσπάθεια και μπορείς να πάρεις πράγματα πρέπει να τα παίρνεις. Εμείς δεν το πήραμε και το 3-0 είναι άδικο για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά».

«Τα τελευταία 3-4 παιχνίδια η ομάδα μας είναι αρκετά βελτιωμένη και η αλήθεια είναι ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από τον Όμιλο. Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι με τη Βοσνία να πάμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς για να μην τερματίσουμε στην τελευταία θέση».