12 Οκτωβρίου, 2024
  • 12 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και έδωσαν τους τρεις βαθμούς στον αντίπαλο.Πρέπει όλοι να βγάζουμε το πάθος που έβγαλε ο Νικόλας Ιωάννου

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και έδωσαν τους τρεις βαθμούς στον αντίπαλο.Πρέπει όλοι να βγάζουμε το πάθος που έβγαλε ο Νικόλας Ιωάννου

By on 13 Οκτωβρίου, 2024 0 58 Views

Μετά την ήττα από την Ρουμανία με 3-0, ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα ακόλουθα:  

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Με την πρώτη ευκαιρία ο αντίπαλος προηγήθηκε και χάνεται η ψυχολογία της ομάδας, χάνεται η ηρεμία. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Οι λεπτομέρειες έδωσαν τους τρεις βαθμούς στον αντίπαλο. Κρατώ από αυτό το παιχνίδι την προσπάθεια του β ημιχρόνου, προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάτι αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βλέπουμε την λεπτομέρεια και η λεπτομέρεια μας δημιούργησε προβλήματα».

Μπορούμε με τέτοιες ομάδες να εξυπηρετήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλετε να παίζουμε; «Είναι δύσκολο, έχουν ποιότητα και ρυθμό αυτές οι ομάδες, αλλά πρέπει να γίνει η προσπάθεια, να βρούμε τις λύσεις. Παίξαμε με τετράδα πίσω σήμερα, φανήκαμε και άτυχοι. Δεν μου αρέσει να μιλώ συγκεκριμένα για ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει όλοι να βγάζουμε το πάθος που έβγαλε σήμερα ο Νικόλας Ιωάννου. Η ατμόσφαιρα σήμερα έδωσε δυναμική στη Ρουμανία, εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να αλλάξουμε αυτά τα δεδομένα».

Τι να περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Κόσοβο; «Πρέπει να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να αποφύγουμε τα λάθη. Ξέρουμε ότι το Κόσοβο είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς αλλά αν στην πορεία δούμε ότι μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θα το κυνηγήσουμε».