22 Οκτωβρίου, 2024
  • 22 Οκτωβρίου, 2024

Ξέσπασε το ΑΠΟΕΛ με πεντάρα στο πρώτο του Χιμένεθ

By on 19 Οκτωβρίου, 2024 0 93 Views

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στο ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε της Ομόνοιας Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 5-0, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο πρώτο παιχνίδι με τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο της, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
Δίκαιη η νίκη για τους γαλαζοκίτρινους καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τεχέρα με ένα εκπληκτικό γκολ στο 33’ άνοιξε το σκορ κι ο Ελ Αραμπί τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μαρκίνιος στο 56’ με κεφαλιά τελείωσε μια καλή την υπόθεση-νίκη, ο Ντράζιτς με πέναλτι στο 85’ ανέβασε το δείκτη του σκορ και ο Κόρμπου στο 90’ με πλασέ στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Λόρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε και στο 60’ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Την θέση του πήρε ο Πεϊσότο.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.:Λόρια (61′ Πεϊσότο), Θεοχάρους, Ποντικός (70′ Αβραάμ), Χαβέλκα (79′ Χριστοδούλου), Ταβάρες (61′ Σιήκκης), Τζερόμ, Βαλβέρδε (70′ Αναστασίου), Μπάντζι, Μπόργκες, Γκόμες, Σιντόνιο.
Στον πάγκο: Πεϊσότο, Παπαχαραλάμπους, Καλλής, Αβραάμ, Αναστασίου, Μεκκαουΐ, Φώτη, Σιήκκης, Χριστοδούλου, Δημητρίου, Τεϊσέιρα, Μορέιρα. 
ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεπάκ, Κιντιγιά, Πέτροβιτς, Λαΐφης, Τεχέρα, Αμπάνια, Πίτσι (79′ Μπα), Μαρκίνιος (69′ Κόρμπου), Ντονγκαλά (69′ Μάγιερ), Ελ Αραμπί (69′ Ντράζιτς).
Στον πάγκο: Περέιρα, Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Μιρ, Μάγερ, Μπα, Σούσιτς, Σατσιάς, Ντράζιτς, Κόρμπου, Πολυκάρπου, Κοσταντίνοφ. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αναστασίου, Τζερόμ

ΣΚΟΡΕΡ: 33′ Τεχέρα, 36′ Ελ Αραμπί, 56′ Μαρκίνιος, 85′ Ντράζιτς πέν., 90′ Κόρμπου
ΘΕΑΤΕΣ: 2500
Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Βρόντης, Ποντικός, Μπόρτζες (2) / Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ (2)