22 Οκτωβρίου, 2024
  • 22 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τέλος καλό όλα καλά για τον Άρη.Στην αρχή το έκανε εύκολο αλλά στο τέλος τον άγχωσε ο Εθνικός

Τέλος καλό όλα καλά για τον Άρη.Στην αρχή το έκανε εύκολο αλλά στο τέλος τον άγχωσε ο Εθνικός

By on 20 Οκτωβρίου, 2024 0 92 Views

Στην αρχή φόρτσαρε και έκανε ναν φαίνεται εύκολο το ματς ο Άρης αλλά εφησύχασε στο γρήγορο προβάδισμα και στο β΄ημίχρονο τα…χρειάστηκε, αγχώθηκε αλλά τα κατάφερε και παραμένει σε απόσταση…βολής από την πρώτη θέση ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο Δασάκι για την 7η αγωνιστική και είναι στο -2 από την Πάφος FC που έχει 19.
Οι φιλοξενούμενοι, μόλις στο 3ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Κβιλιτάια, ωστόσο, το γκολ του Γεωργιανού δεν μέτρησε, καθώς μετά από έλεγχο του VAR φάνηκε πως ήταν εκτεθειμένος την ώρα που ο Καζού του έδινε την πάσα.
Στο 10’, και πάλι το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι «ακούμπησε» το 0-1, όμως το πλασέ του Μαγιαμπέλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φλόρες.
Ο Νοτιοαφρικανός, ωστόσο, δεν θα αστοχούσε εννέα λεπτά αργότερα και στο 19’ άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Καζού να έρχεται στο 23’ και να γράφει το 0-2 του ημιχρόνου.
Στο 72’ της επανάληψης, οι γηπεδούχοι μπήκαν εκ νέου στο…κόλπο, αφού ο Αντερέγκεν με ιδανικό πλασέ μείωσε σε 1-2. Παρόλα αυτά, το 1-2 έμελλε να ήταν το τελικό σκορ κι ο Άρης να παραμένει αήττητος στη δεύτερη θέση και στο…κυνήγι της Πάφος FC.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με αυτή τη νίκη ανέβηκε στους 17 βαθμούς σε αντίθεση με τον Εθνικό που έμεινε στάσιμος στους πέντε παρά την καλή του προσπάθεια στο β΄ημίχρονο.

Εθνικός (Μπαντία): Φλόρες, Λίπσκι, Πεχλιβάνης, Μπονέτο (87′ Ερνάντες), Λομοτέι, Παναγιώτου (46′ Ντε Ιριόντο), Γκονζάλες (87′ Σόμπιεχ), Μπαχανάκ, Αντερέγκεν, Αγγελόπουλος, Μπρένο (68′ Στυλιανού).
Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Ντουμπόφ, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Βενιζέλου, Σαντί, Μπάρετ.

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Μποάκι, Γιαγκό, Γκόλντσον, Καζού, Σαρφό (86′ Μάτισικ), Στρούσκι (67′ Νίκολιτς), Μπένγκτσον (79′ Μοντνόρ), Μαγιαμπέλα (86′ Κορέια), Κβιλιτάια, Γκομίς (67′ Κοκόριν).
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μπράουν, Γκάουσταντ, Θεοχάρους, Σεμέδο, Ουρόσεβιτς.

Στο όριο καρτών: Στυλιανού, Ντε Ιριόντο, Μπονέτο (2) / Σανέ, Στρούσκι, Μπένγκτσον, Γκομίς (2)

ΣΚΟΡΕΡ: Αντερέγκεν (72′) / Μαγιαμπέλα (19′), Καζού (23′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκονζάλες, Ντε Ιριόντο (3η), Αγγελόπουλος / Κορέια

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 800

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Χριστοδούλου Μαρία
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας