23 Οκτωβρίου, 2024
  • 23 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πλάνο νίκης από τον Χιμένεθ.Σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ να κερδίσει την Μπόρατς.Ίσως η ευκαιρία του Μάγιερ να δείξει την αξία του

Πλάνο νίκης από τον Χιμένεθ.Σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ να κερδίσει την Μπόρατς.Ίσως η ευκαιρία του Μάγιερ να δείξει την αξία του

By on 23 Οκτωβρίου, 2024 0 146 Views

Συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες για την Μπόρατς ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και μαζί με τους συνεργάτες του, ανέλυσαν τα πάντα για τον επόμενο αντίπαλο.
Ο Μανόλο Χιμένεθ, επιθυμεί και θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη αφού έχεις αν στόχο και τη διάκριση στον όμιλο με πιθανή πρόκριση.
Για το λόγο αυτό, θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης και δεν πρόκειται να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές λόγω του ότι ακολουθεί και το πρωτάθλημα.
Έτσι λοιπόν, θα εφαρμόσει πλάνο-νίκης στην παρουσία αυτών που πιστεύει ότι μπορούν να ανταποκριθούν.
Το μοναδικό ερωτηματικό είναι η αναπλήρωση του Πίζι με το Μάγιερ να αποκτά προβάδισμα αφού θέλει ο Ισπανός προπονητής να επιτεθεί και να νικήσει και επίσης δεν επιθυμεί να «χαλάσει» το δίδυμο Τεχέρα-Αμπάνια.
Έτσι λοιπόν ο Γερμανός, θα έχει την πρόκληση να δείξει αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα και να επιβεβαιώσει την καλοκαιρινή του μεταγραφή.
Δεν αναμένεται να προκύψουν άλλες διαφοροποιήσεις στην 11άδα της Πέμπτης και αυτό σημαίνει ότι ο Μπέλετς θα είναι στα δοκάρια με αμυντική 4άδα τους Τσεπάκ, Κιντιγιά, Λαίφη και Πέτροβιτς.
Αριστερά στην επίθεση ο Μαρκίνιος, δεξιά ο Ντογκαλά στην κορυφή ο Ελ Αραμπί και η 3άδα στη μεσαία γραμμή με Τεχέρα-Αμπάνια-Μάγιερ.
Την έκβαση του αγώνα της Πέμπτης, αναμένει και η διοίκηση που θέλει να δει την ομάδα να φεύγει νικήτρια για βαθμολογικούς και οικονομικούς λόγους αφού είναι και το πριμ των 400 χιλιάδων ευρώ!