25 Οκτωβρίου, 2024
  • 25 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έχασε γρήγορα η Ομόνοια…Μέχρι το 23′ με δύο γκολ καθάρισε η Χαρτς

Έχασε γρήγορα η Ομόνοια…Μέχρι το 23′ με δύο γκολ καθάρισε η Χαρτς

By on 24 Οκτωβρίου, 2024 0 130 Views

Ήττα με…κατεβασμένα τα χέρια για την Ομόνοια. Οι πράσινοι έχασαν με 2-0 από τη Χαρτς εκτός έδρας, με τους Σκωτσέζους να χρειάζονται μόνο 23 λεπτά για να πάρουν τη νίκη. Πέραν από αυτό, ελάχιστα απειλήθηκαν από τους πράσινους και η επιτυχία τους αυτή, ήρθε με σχετική ευκολία.
Οι γηπεδούχοι μέσα σε εφτά λεπτά κατάφεραν να βρουν δίκτυα δύο φορές. Ο Φόρεστ στο 16’ με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) ενώ το 2-0 ήρθε από τον Σπίταλ στο 23’ με δυνατό σουτ εντός περιοχής, γράφοντας έτσι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, μία φάση από το «τριφύλλι» με δοκάρι του Αλιούμ στο 79’ που δεν μέτρησε ως οφσάιντ και ένα ακυρωθέν γκολ λόγω οφσάιντ από το σύνολο του Κρίτσλεϊ ήταν τα αξιοσημείωτα, όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Έπειτα από αυτή την ήττα η Ομόνοια παρέμεινε στους τρεις βαθμούς, ενώ η Χαρτς έκανε το δύο στα δύο ανεβαίνοντας στους 6.

Χαρτς (Κρίτσλεϊ): Γκόρντον, Φόρεστερ (63′ Ογεγκόκε), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ (83′ Μακέι), Φόρεστ (73′ Πένραϊς), Μπόατενγκ, Ντέβλιν, Σπίταλ (73′ Ντάντα), Σάκλαντ, Βάργκας (63′ Γκραντ).
Στον πάγκο: Κλαρκ, Χάλκετ, Γουΐλσον, Τάιτ, Μπόις, Σάντιλαντς, Σαλαζάρ.
 

Ομόνοια (Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιούνκου (68′ Μασούρας), Κουλιμπαλί, Ελάντερ, Χαμάς (83′ Κίτσος), Μάριτς, Εράκοβιτς, Χάμπος, Σίμιτς (53′ Λοΐζου), Σεμέδο (68′ Αλιούμ), Στεπίσνκι (68′ Κακουλλής).
Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Εβάντρο, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Νεοφύτου. 

ΣΚΟΡΕΡ: Φόρεστ (16′), Σπίταλ (23′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάκλαντ, Φόρεστερ, Γκόρντον / Μάριτς, Κουλιμπαλί

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 17.940

Διαιτητής: Michal Očenáš (Σλοβακία)
Βοηθοί: Adam Jekke, Tobiáš Pacák (Σλοβακία)
Τέταρτος: Bálint Kišš (Σλοβακία)
VARMartin Dohal (Σλοβακία)
AVAR: Erik Gemzicky (Σλοβακία)

Η Ε