25 Οκτωβρίου, 2024
  • 25 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΙΜΕΝΕΘ:Για εμένα η Borac είχε μεγάλη τύχη. Μόνο το ΑΠΟΕΛ έπαιξε ποδόσφαιρο.Σε 100 τέτοια ματς, θα χάσεις το 1 και θα κερδίσεις τα άλλα

ΧΙΜΕΝΕΘ:Για εμένα η Borac είχε μεγάλη τύχη. Μόνο το ΑΠΟΕΛ έπαιξε ποδόσφαιρο.Σε 100 τέτοια ματς, θα χάσεις το 1 και θα κερδίσεις τα άλλα

By on 25 Οκτωβρίου, 2024 0 68 Views

   

Μίλησε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Borac στον οποίο το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0, ο Μανόλο Χιμένεθ.

“Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι σκληρό και αυτή η σκληρότητα φάνηκε σήμερα. Μια ομάδα που δεν είχε σουτ στην εστία, φεύγει με τη νίκη. Δεν είχαμε τύχη σε κάποια τελειώματα, δεν είχαμε και σωστές αποφάσεις. Να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα, αλλά να βάζουμε τα γκολ που πρέπει.

Είμαι περήφανος με τους παίκτες μου, στα δύο παιχνίδια που είμαστε μαζί τα έδωσαν όλα. Αλλά όταν κάνουμε τόσες τελικές, πρέπει να πετυχαίνουμε και γκολ”.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις στην δημοσιογραφική διάσκεψη: 

Είναι μια λυπημένη μερα η σημερινή. Ενώ το ΑΠΟΕΛ έδωσε πολλά στο γήπεδο, δεν πήρε τη νίκη ενώ οι αντίπαλοι που δεν έδωσαν τόσα, πήραν τη νίκη.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες όμως δυστυχώς δεν πετύχαμε γκολ. Με μισή ευκαιρία ο αντίπαλος μας πήρε τη νίκη. Σε 100 τέτοια ματς, θα χάσεις το 1 και θα κερδίσεις τα αλλα.

Σε ερώτηση για το αν έχασε από τον εαυτό του το ΑΠΟΕΛ: “Χάσαμε έναν αγώνα που είχαμε 21 τελικές. Το πολύ να τελείωνε 0-0, αν δεν βάζαμε τις ευκαιρίες μας. Μπορεί να ακουστεί ως δικαιολογία, αλλά ούτε με τις διαιτητικές αποφάσεις είχαμε τύχη. Αν δω το παιχνίδι ξανά που θα το δω πολλές φορές ισως μου φανεί διαφορετικό, όμως από τον αγωνιστικό χώρο είδα ένα καθαρό πέναλτι”.

Σε ερώτηση για τις ελλείψεις στο ρόστερ, σχετικά με τους παίκτες που δηλώθηκαν στην Ευρώπη: “Υπάρχουν παίκτες που είναι εκτός και που είναι πολύ σημαντικοί. Συνήθως κάνω 4-5 αλλαγές τουλάχιστον, σήμερα βάλαμε τους τρεις επιθετικούς που είχαμε. Δυστυχώς οι λίστες έχουν deadline. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες και θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε και έχουμε καλό υλικό.

Σε ερώτηση για τον κόσμο: “Ο κόσμος πρέπει να είναι απαιτητικός και εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα. Στο ποδόσφαιρο μένει το αποτέλεσμα, όμως ο κόσμος μας είναι σοφός και είδε ότι τα δίνουμε όλα. Με αυτή την περηφάνια του ΑΠΟΕΛ και του κόσμου του, θα προχωρήσουμε μαζί”.

Για το αν τον εξέπληξε η Borac: “Για εμένα η Borac είχε μεγάλη τύχη. Μόνο το ΑΠΟΕΛ έπαιξε ποδόσφαιρο σήμερα. Συγχαρητήρια όμως, αν ήμουν στην Borac θα ήμουν και εγώ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, όχι για την εμφάνιση”.