27 Οκτωβρίου, 2024
  • 27 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη για τον Απόλλωνα με γκάφα του Λόρια σε μέτριο αγώνα

Νίκη για τον Απόλλωνα με γκάφα του Λόρια σε μέτριο αγώνα

By on 27 Οκτωβρίου, 2024 0 57 Views

Μια τραγικη γκάφα του Λόρια που έφερε το γκολ του Ντορεγκαράι ήταν μια φάση αρκετή για να κρίνει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και τον Απόλλωνα.
Η ομάδα της Λεμεσού νίκησε 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κόλλησε δεύτερη σερί νίκη, συνεχίζει να ανεβαίνει στην βαθμολογία, είναι πλέον στην 3η θέση και περιμένει.

Στο 45′ πάντως έκανε γκάφα …και ο διαιτητής που δεν τόλμησε να δείξει 2η κίτρινη στον Ντε Αλμέιδα προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που θα είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο β ημίχρονο .Τον παίκτη αντικατέστησε ο Γκουλα .

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η γηπεδούχος και στο 7΄ ο Γκόμες έκανε το σουτ, υποχρεώνοντας τον Λέουβενμπεργκ να διώξει σε κόρνερ.

Στο 11΄ ωστόσο και μετά από λάθος του Λόρια, που δεν βρήκε καλά την μπάλα στην προσπάθεια να απομακρύνει, ο Ντορεγκαράι το εκμεταλλεύτηκε κι από κοντά έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα, αλλάζοντας τα δεδομένα στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, αυτό το γκολ βοήθησε την ομάδα του Γκούλα που έλεγξε το παιχνίδι και είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της.

Δέκα λεπτά αργότερα και μετά από γύρισμα του Μπαραόνα, ο Ντορεγκαράι έκανε την προβολή, με τον Λόρια να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 32΄ το σουτ του Ζμέρχαλ… έφυγε άουτ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερα ξεκίνησε στην επανάληψη η Ομόνοια Αραδίππου και προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τον Χριστοδούλου στο 58΄ και στο 70΄.

Από την πλευρά της η ομάδα της Λεμεσού προσπάθησε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και αν βρει κάποια καλή ευκαιρία να… σκοτώσει το παιχνίδι, κάτι που επιχείρησε στο 81΄, με τον Λόρια να αποκρούει το σουτ του Βέισμπεκ.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών των δύο ομάδων, τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει, με τον Απόλλωνα να επικρατεί με 1-0 και να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ. (Ο.Μαρτίνς): Λόρια, Αντωνίου (82′ Μεκαουί), Βρόντης, Χαβέλκα, Σιήκκης (73′ Τεσέιρα), Χριστοδούλου (73′ Αβραάμ), Δημητρίου (66′ Σιντόνιο), Μπόργκες, Θεοχάρους, Κούτσακος, Γκόμες
Στον πάγκο: Πεϊσότο, Καλλής, Αβραάμ, Αναστασίου, Μεκαουί, Ταβάρες, Τζερόμ, Φώτη, Μπάτζι, Ζοάο Σιντόνιο, Τεσέιρα, Μορέιρα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Α.Γκούλα): Λέουβενμπεργκ, Βούρος, Λαμ, Μπαραόνα, Ντε Μάρκο (81′ Σελεστίν), Κολ, Ντε Αλμέιδα (46′ Μπουαγκάρντ), Βεϊσμπέκ (90+3’ Σπόλιαριτς), Σαγκάλ (73′ Ντρόζντεκ), Ζμέρχαλ, Ντορεγκαράι.
Στον πάγκο: Ελευθερίου, Δημητρίου, Σελεστίν, Μπουαγκάρντ, Ντουοντού, Σπόλιαριτς, Αρτυματάς, Ντρόζντεκ, Μπολί.

ΓΚΟΛ: 11′ Ντορεγκαράι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βρόντης (3η), Σιήκκης, Κούτσακος/Ντε Μάρκο, Ντε Αλμέιδα

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μεταξάς Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Φελλάς Κωνσταντίνος
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος