27 Οκτωβρίου, 2024
  • 27 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός – Άρης: Επιστροφή Βαγιαννίδη στην 11αδα

Παναθηναϊκός – Άρης: Επιστροφή Βαγιαννίδη στην 11αδα

By on 27 Οκτωβρίου, 2024 0 59 Views

Ο Ντιέγκο Αλόνσο επέλεξε τον Γιώργο Βαγιαννίδη για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα ενώ έκανε και τέσσερις ακόμη αλλαγές.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο επανέφερε τον Γιώργο Βαγιαννίδη στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, με τον ίδιον να βρίσκεται σ’ αυτήν για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και το ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, που εξήρε με κάθε ευκαιρία την σημασία του σημερινού αγώνα, προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Τσέλσι επαναφέροντας εκτός του Έλληνα δεξιού μπακ και τους Ίνγκασον, Αράο, Μπακασέτα και Τετέ.

Από κει και πέρα, κάτω από την εστία των «πρασίνων» θα βρεθεί ο Ντραγκόφσκι. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ίνγκασον και Γεντβάι ενώ στα δύο άκρα της ο Βαγιαννίδης με τον Μλαντένοβιτς, που την Πέμπτη αντιμετώπισε κάποιες κράμπες, αλλά όχι κάτι σοβαρό.

Στην μεσαία γραμμή ο Αράο θα έχει τον ρόλο του αμυντικού χαφ, έχοντας μπροστά του τους Τσέριν και Μπακασέτα. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Τετέ και Πελίστρι ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Γερεμέγεφ, αφού ο Ιωαννίδης επιστρέφει μετά από απουσία περίπου 20 μερών και κρίθηκε καλύτερο να μην χρησιμοποιηθεί από την αρχή.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Γερεμέγεφ.