28 Οκτωβρίου, 2024
  • 28 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπηρεσιακός ο Φαν Νίστερλοϊ, αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπηρεσιακός ο Φαν Νίστερλοϊ, αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο

By on 28 Οκτωβρίου, 2024 0 94 Views

Ο Ρουντ φαν Νίστερλοϊ αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής στη θέση του προσφάτως απολυθέντα Έρικ τεν Χαχ, με τα φαβορί, σύμφωνα με τις αγγλικές στοιχηματικές, να είναι τέσσερα.

“Ορφανός” έχει μείνει από το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10) ο πάγκος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησαν ότι ο Έρικ τεν Χαχ αποτελεί παρελθόν.

Όπως αναφέρεται, τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο Ρουντ φαν Νίστερλοϊ, που από το καλοκαίρι του 2024 αποτελούσε τον άμεσο βοηθό του 54χρονου.

Μάλιστα, ο Ολλανδός πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων, αποτελεί ένα από τα τέσσερα φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου, με τα αποτελέσματα να παίζουν τον ρόλο τους.

Την τετράδα των τεχνικών που βρίσκονται ψηλά στις στοιχηματικές του Νησιού κλείνουν οι: Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρούμπεν Αμορίμ, προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, και Τσάβι, για τον οποίο οι φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τις τύχες των Κόκκινων Διαβόλων να φουντώνουν μετά από μία ανάρτηση της γυναίκας του στο Instagram.