28 Οκτωβρίου, 2024
  • 28 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ανατροπή ξανά η Πάφος FC κρατά την κορυφή!Η Ομόνοια 29Μ προηγήθηκε αλλά η ομάδα του Καρσέδο αντέδρασε (1-2)

Με ανατροπή ξανά η Πάφος FC κρατά την κορυφή!Η Ομόνοια 29Μ προηγήθηκε αλλά η ομάδα του Καρσέδο αντέδρασε (1-2)

By on 28 Οκτωβρίου, 2024 0 45 Views

Αγχώθηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά η Πάφος FC έφτασε στη νίκη με 2-1 επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για την 8η αγωνιστική, εκτός έδρας, και επέστρεψε στην πρώτη θέση μετά από την τρίτη της διαδοχική επιτυχία.  
Στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα, ωστόσο το γκολ του Σίλβα ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Και τρία λεπτά αργότερα, ήταν σειρά των γηπεδούχων να «κτυπήσουν». Στο 9’ ο Τρούγιτς με κοντινή προβολή έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ράμος άνοιξε το σκορ (1-0).
Η απάντηση της Πάφος FC ήρθε με τον Ζάιρο στο 20’. Ο Βραζιλιάνος αξιοποίησε τη σέντρα του Μπρούνο και με κεφαλιά έγραψε το 1-1 του ημιχρόνου.
Η ολική ανατροπή για τους γαλάζιους ήρθε στο 66’ με τον Σούνιτς να πλασάρει ιδανικά να γράφει το τελικό 1-2 και να στέλνει την Πάφος FC ξανά στην κορυφή με 22 βαθμούς.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Η Ομόνοια 29Μ έκανε ιδανικό ξεκίνημα και μόλις στο 8′ μετά από σέντρα του Ράσιαν Φερνάντες ο Ράμος από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ήταν ο Τρούγιτς που απλά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Πάφου για το 1-0.

Δεν άργησε να βρει την απάντηση η Πάφος αφού στο 20′ από την μακρινή μπαλιά του Λουκάσεν ο Ζάιρο με κεφαλιά νίκησε τον Μπρόλ για το 1-1.

Ο Τάνκοβιτς στο μισάωρο προσπάθησε να νικήσει τον Μπρολ με ένα μακρινό φαλτσαριστό σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 36′ ο Φερνάντες είχε καλή στιγμή όταν με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Ίβουσιτς σε δύσκολη απόκρουση.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Δεν είχε τον ίδιο ρυθμό το Β’ ημίχρονο, η Πάφος είχε την κατοχή και η Ομόνοια 29Μ προσπάθησε να απειλήσει στην αντεπίθεση.

Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο 66′ έφερε και γκολ για την Πάφο όταν μετά από πλάγιο άουτ ο Μπρούνο βρήκε τον Ζάιρο, αυτό με μία επαφή έδωσε στον Σούνιτς που βρέθηκε φάτσα με την εστία του Μπρολ και έκανε το 1-2.

Στο 78′ ο Ζάιρο λίγο έλειψε να τελειώσει το παιχνίδι, όμως το πλασέ του υπό πίεση από την μικρή περιοχή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τάνκοβιτς να βρεθεί σε θέση βολής όμως ήταν άστοχος.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ομόνοια 29ης Μαΐου (Πετράκης): Μπρολ, Ντεσλάντες, Χέιλεν, Φ. Γκαρσία, Ράμος (81′ Πική), Ψάλτης (75′ Μπελά), Γουΐλερ (87′ Ποντικός), Σαμπανάντζοβιτς (75′ Α. Γκαρσία), Καρμπ, Φερνάντες, Τρούγιτς (81′ Φαμπίνιο).
Στον πάγκο: Στρέζος, Κονομής, Ανδρέου, Γαβριηλίδης, Παττίχης, Ποντικός, Παύλου. 

Πάφος FC (Καρσέδο): Ίβουσιτς, Μπρούνο, Γκολντάρ, Λουκάσεν, Σίλβα, Πέπε, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Γκίνα (69′ Κορέια), Τάνκοβιτς, Ζάιρο. 
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Νατέλ, Τζάτζα, Τανλόγκο, Ναμ, Μπουκαμίρ, Άντερσον, Ποντέλο, Ηλία. 

Στο όριο καρτών: Ντεσλάντες, Χέιλεν, Γουΐλερ, Φ. Γκαρσία (2) / Ζάιρο, Σίλβα, Ναμ, Σούνιτς, Νατέλ (2)

ΣΚΟΡΕΡ: Τρούγιτς (9′) / Ζάιρο (20′), Σούνιτς (66′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντεσλάντες (3η), Πικής / Λουκάσεν

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500