27 Οκτωβρίου, 2024
  • 27 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Stoiximan Superleague, η βαθμολογία: Μόνος πρώτος ο Αρης!

Stoiximan Superleague, η βαθμολογία: Μόνος πρώτος ο Αρης!

By on 28 Οκτωβρίου, 2024 0 46 Views

Σε μια απίστευτη αγωνιστική όπου καμία ομάδα από αυτές του Big5 δεν νίκησε (οι τρεις έχασαν!!!), ο Αρης είναι ο μεγάλος κερδισμένος καθώς βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας!

Με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να κοιτάει από τα επίσημα λόγω τιμωρίας, ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ ήθελε να κάνει την δουλειά που την συγκεκριμένη αγωνιστική πριν την σέντρα στην Τούμπα δεν έκανε κανείς άλλος εκ των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Αρη και Παναθηναϊκού. Να νικήσει δηλαδη. Ούτε αυτός όμως τα κατάφερε και όπως οι «ερυθρόλευκοι» και η Ένωση, έχασε! Αν και προηγήθηκε με 1-0, με τη γκολάρα του Ντεσπόντοφ και έδειχνε πως θα έπαιρνε το τρίποντο που θα τον είχε μόνο πρώτος, εντούτοις μέσα σε δύο λεπτά ήρθε η απόλυτη ανατροπή. Ο ΟΦΗ με τα γκολ των Φούντα και Σαλσέδο, αλλά και με την… συνδρομή Κοτάρσκι (λάθη και στα δύο γκολ) γύρισε το ματς και έφυγε από την Τούμπα με την πολύτιμη νίκη. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έπεσε από την κορυφή εκεί που έμεινε μόνος ο συμπολίτης Άρης.

Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής δεν είχε νικητή, αλλά επί της ουσίας είχε και κερδισμένο και χαμένο. Το 1-1 του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη, αφήνει με την ικανοποίηση την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού πάτησε κορυφή, έμεινε αήττητη σε ένα ακόμη ντέρμπι και δείχνει ότι φέτος έχει το… μέταλλο να προχωρήσει, έστω κι αν δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός σε γενικές γραμμές είχε καλή εικόνα, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά και πάλι έδειξε πως δεν μπορεί να τελειώνει φάσεις και μοιραία να μην παίρνει νίκες. Μετά το γκολ του Τετέ που άνοιξε το σκορ, το «τριφύλλι» είχε ευκαιρίες να… κλειδώσει το τρίποντο όμως δεν το πέτυχε. Ετσι ο Μορόν έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στον Άρη, ο οποίος είναι πλέον μόνος πρώτος μετά και την γκέλα του ΠΑΟΚ. Από την άλλη οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία μετά τις ήττες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να τους πιάσουν στη βαθμολογία.


Ο Ολυμπιακός… έμεινε στη Σουηδία και το πλήρωσε στην Τρίπολη. Το σχεδόν «ολικό rotation» του Μεντιλίμπαρ δεν απέδωσε καρπούς και όταν έβαλε βασικά κομμάτια του παζλ ήταν ήδη αργά. Ο Αστέρας με το γκολ του Γιαμπλόνσκι πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 και είναι το πρώτο τρίποντο επί των Πειραιωτών μετά από 10 χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ξανά προβληματική εικόνα εντός συνόρων, καθώς για το 3ο σερί ματς δεν νίκησαν, ενώ σε 9 αγωνιστικές έχουν γνωρίσει δύο φορές την ήττα (από Άρη και Αστέρα) και έχουν και δύο ισοπαλίες στο Καραϊσκάκη (Παναιτωλικός, Λεβαδειακός). Το δοκάρι του Ελ Καμπί προς το φινάλε του αγώνα ήταν η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, ενώ δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι με τον Μακέντα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1

Λεβαδειακός – Λαμία 2-2

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0

Αsteras Aktor – Ολυμπιακός 1-0

Παναθηναϊκός – Αρης 1-1

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2

Athens Kallithea – Ατρόμητος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


1.Αρης 18
2.ΠΑΟΚ 17
3.Ολυμπιακός 15
4. ΑΕΚ 15
5. Παναιτωλικός 14
6. ΟΦΗ 14
7. Asteras Aktor 13
8.Παναθηναϊκός 13
9.Πανσερραϊκός 10
10.Βόλος 10
11.Ατρόμητος 8
12.Λαμία 7
13.Λεβαδειακός 6
14.Αthens Kallithea 5
*Ατρόμητος και Athens Kallithea έχουν ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η)


Σάββατο 2 Νοεμβρίου
Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός (5μμ)
Athens Kallithea – Παναιτωλικός (8.30μμ)
Κυριακή 3 Νοεμβρίου
Αρης – Λεβαδειακός (4.30μμ)
Βόλος – Παναθηναϊκός (5μμ)
Ατρόμητος – ΑΕΚ (8.30μμ)
Λαμία – ΠΑΟΚ (8.30μμ)
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (5.30μμ)