5 Δεκεμβρίου, 2025
  • 5 Δεκεμβρίου, 2025
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KAΡΣΕΔΟ:Περιμένουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης, έχουμε σταθερή πορεία.Θα τα δώσουμε όλα

KAΡΣΕΔΟ:Περιμένουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης, έχουμε σταθερή πορεία.Θα τα δώσουμε όλα

By on 8 Φεβρουαρίου, 2025 0 380 Views

Ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε στην Cytavision μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου.

“Περιμένουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης, έχουμε σταθερή πορεία. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ήταν σημαντικό το ότι σκοράραμε το 2ο γκολ”.

Διάσκεψη Τύπου

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την σημερινή νίκη, μας δίνει την ευκαιρία ν’ ανοίξουμε την διαφορά από άλλες ομάδες που μας ακολουθούν. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ μετά χάσαμε το πέναλτι. Μετά σκοράραμε 2ο γκολ και πήραμε τη νίκη”.

“Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και παράλληλα να μπούμε σε ρυθμούς Ευρώπης για το ματς της Πέμπτης. Θα τα δώσουμε όλα”.

Ερώτηση/Θα είναι διαθέσιμοι οι Γκολνταρ, Κίνα και Τάνκοβιτς ενόψει Ομόνοιας;

“Έχουμε μπροστά μας έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε όλοι τι έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα τα δώσουμε όλα. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, ο Γκολντάρ και ο Τάνκοβιτς θα είναι μαζί μας και περιμένουμε να δούμε περισσότερο την κατάσταση του Κίνα”.