- Home
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Με αλλαγές η Ομόνοια για αντίδραση κόντρα στην ΑΕΚ. Επιστροφή Γιόβετιτς και με Στεπίνσκι στην επίθεση

Με αλλαγές η Ομόνοια για αντίδραση κόντρα στην ΑΕΚ. Επιστροφή Γιόβετιτς και με Στεπίνσκι στην επίθεση
H Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ και καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ και κυρίως παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ο Γιάννης Αναστασίου διατήρησε την ίδια αρχική εντεκάδα. Αυτή την φορά, μετά και την αρνητική εμφάνιση με το ΑΠΟΕΛ , οι αλλαγές είναι δεδομένες. Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω απ’ τα δοκάρια, ο Ντιουνκού δεξία, ο Χαμάς αριστερά και στο κέντρο της άμυνας ο Κουλιμπαλί με έναν εκ των Ελάντερ ή Παναγιώτου. Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μάριτς υπάρχει ερωτηματικό, αφού θέση διεκδικούν οι Χάμπος, Εράκοβιτς και Εβάντρο. Ο Γιόβετιτς θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα βρίσκεται πίσω από τον Στεπίνσκι ο οποίος θα είναι στην κορυφή. Στα άκρα της επίθεσης όπως όλα δείχνουν θα πάρουν θέση οι Σεμέδο και Λοΐζου.
Στην αποστολή επέστρεψαν Μπέζους και Μασούρας αλλά δεν υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα
Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή.
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (16/03) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Μπεζούς, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV