
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν με νοιάζει να σκοράρω, θέλω απλά να νικήσει η Πορτογαλία»
Σύνθημα ανατροπής στη ρεβάνς των προημιτελικών του Nations League κόντρα στη Δανία έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που τόνισε πως το μόνο που τον απασχολεί είναι η πρόκριση της χώρας του.
Μετά την ήττα στην Κοπεγχάγη, η Πορτογαλία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στα προημιτελικά του Nations League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς (23/03), τόνισε πως έχει τελειώσει μόνο το… πρώτο ημίχρονο του ζευγαριού και πως δεν τον ενδιαφέρουν οι ατομικές του επιδόσεις, αλλά το καλό της χώρας του.
«Έχω χάσει παιχνίδια στα 90 λεπτά, αλλά δεν έχω χάσει ποτέ στο ημίχρονο. Αύριο έχουμε το δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, κακές μέρες. Δεν έπαιξα καλά, δεν έπαιξε ούτε η ομάδα καλά, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής. Δεν με νοιάζει να σκοράρω, δεν είναι αυτό το θέμα. Θέλω απλά να νικήσει η Πορτογαλία. Αν νικήσουμε χωρίς να παίξω δεν θα με πειράξει. Απλά υπερασπίζομαι τη χώρα μου, θα ήμουν χαρούμενος αν σκόραρε κάποιος άλλος», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
O CR7 επίσης ξεκαθάρισε πως δεν… παρεξηγήθηκε με το «Siuuuu» του Ράσμους Χόιλουντ: «Δεν είναι πρόβλημα, δεν το έκανε με ασέβεια. Αθλητές σε όλο τον κόσμο κάνουν τον πανηγυρισμό, αύριο ελπίζω να τον κάνω κι εγώ».