21 Απριλίου, 2025
  • 21 Απριλίου, 2025
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Δεν ήταν πέναλτι.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :Ήταν γελοία απόφαση και σε άλλο γήπεδο ο βαρίστας

MΠΕΡΓΚ:Δεν ήταν πέναλτι.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :Ήταν γελοία απόφαση και σε άλλο γήπεδο ο βαρίστας

By on 6 Απριλίου, 2025 0 778 Views

Δείτε όσα είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έντονος ο Νορβηγός για την απόφαση του ρεφ που έδωσε πέναλτι..

Στη Cytavision είπε:

“Από την στιγμή που έρχονται από το εξωτερικό θα έπρεπε να γίνεται καλύτερος έλεγχος. Δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Απόλλωνας. Είμαι απογοητευμένος, έπρεπε να κερδίσουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλα δύο γκολ”.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

Αρχικά: “Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Κάναμε καλό παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες. Είναι δύσκολο να πεις κατά πόσο είναι πέναλτι, δεν θα πω κάτι άλλο. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, δεν μας απείλησε ουσιαστικά ο αντίπαλος. Είχαμε καλές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλο γκολ”.

Αν θέλει τον Απόλλωνα στην ημιτελική φάση του κυπέλλου: “Ο Απόλλωνας είναι ανταγωνιστική ομάδα και παλεύει. Τους αντιμετωπίσαμε τρεις φορές με τρεις διαφορετικούς προπονητές και ο Σωφρόνης θα είναι στον πάγκο. Δεν θα σχολιάσω άλλες ομάδες, συγκεντρωνόμαστε σε εμάς. Θέλαμε τη νίκη σήμερα. Με λίγο καλύτερο παιχνίδι από το σημερινό θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν ήταν πέναλτι και αν δεν το έδινε θα κερδίζαμε. Όταν αφορά διαιτητικές αποφάσεις οφείλουν να τα τσεκάρουν όλα διπλά. Το ΒΑΡ όφειλε να το ελέγξει γιατί τέτοιες αποφάσεις (εννοεί τον διαιτητή) πρέπει να παρεμβαίνει. Μπορεί να μην άλλαζε την απόφασή του αλλά τουλάχιστον έπρεπε να πάει να το τσεκάρει”.

Έντονος ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision… Ευχαρίστησε τον Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία ωστόσο στάθηκε στη φάση που δόθηκε πέναλτι για τον Απόλλωνα. 

Συγκεκριμένα είπε…

“Δεν έγινε καμία παράβαση από τον Μιλίσεβιτς. Η απόφαση είναι γελοία, μόνο ο διαιτητής είδε πέναλτι και ο ΒΑΡίστας ήταν σε άλλο γήπεδο. Να ευχαριστήσουμε τον Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία, πρέπει να τα λέμε και αυτά”.