17 Ιουλίου, 2025
  • 17 Ιουλίου, 2025
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Χατζηγιοβάνης έκλεισε στην Ομόνοια για δύο χρόνια

Ο Χατζηγιοβάνης έκλεισε στην Ομόνοια για δύο χρόνια

By on 1 Ιουλίου, 2025 0 288 Views

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, όπως γράφει το η gazzetta.gr ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για να χτυπήσει το πρωτάθλημα στη νέα της προσπάθεια.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μέσα από τον Αστέρα Aktor και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Σάββας Παντελίδης, επέστρεψε στο επίπεδο που ανήκει.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, είχε μια άκρος δελεαστική πρόταση για να ενισχύσει την Ομόνοια, με το σύλλογο της Κύπρου να του προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ετσι, ο 28χρονος, έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Με τους κιτρινομπλέ την περσινή σεζόν μέτρησε 2 γκολ σε 12 συμμετοχές, ενώ με την Εγιουπσπόρ την οποία και αποχαιρετά είχε 6 ματς στα πόδια του.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με 167 ματς και 17 γκολ / 18 ασίστ, ενώ με την Ανκαραγκιουτσού είχε 71 ματς, 7 γκολ και 8 ασίστ.