Ολυμπιακός Πειραιώς: Με αλλαγές και τον κόσμο στο πλευρό τους, οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στο δύο στα δύο πριν τη διεθνή διακοπή
Με στόχο το δύο στα δύο στην Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (30/08, 19:00) τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Οι θέσεις της ενδεκάδας που παραμένουν ανοιχτές.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (30/08, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD, /Cytacision) τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο να κάνει το δύο στα δύο στην Stoiximan Super League πριν τη διεθνή διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες.
Οι νταπλούχοι Ελλάδας χρειάστηκε να σκάψουν πολύ βαθιά για να πάρουν το τρίποντο στο ματς της πρεμιέρας στο άδειο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Αστέρα AKTOR και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να δει την ομάδα του να μην επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος.
Η εικόνα στην κερκίδα θα είναι πράγματι διαφορετική, αφού ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει τη στήριξη περισσότερων από 10.000 φιλάθλων του στο γήπεδο της Μαγνησίας, τους οποίους και ο Βάσκος θέλει να ανταμείψει με ένα καλό παιχνίδι.
“Είναι αλήθεια πως αυτή τη φορά θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Στην πρεμιέρα δεν τους είχαμε στο πλευρό μας. Τώρα θα ταξιδέψουν εκεί για να είναι κοντά μας και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να τους ανταμείψουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να τους κάνουμε χαρούμενους”, ανέφερε στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Βόλο ο Μεντιλίμπαρ.
Ο έμπειρος προπονητής των Πειραιωτών έχει τονίσει την ανάγκη να βρει περισσότερο χώρο η ομάδα του για να οργανώσει τις επιθέσεις της. Φυσικά ο Μεντιλίμπαρ δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όπως συνηθίζει άλλωστε, όμως οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα τους σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στους Αρκάδες.
Εκείνος που θα διατηρήσει τη θέση του είναι ο Κωνσταντής Τζολάκης, ο οποίος θα έχει μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά τους Ροντινέι, Ρέτσο, Πιρόλα και Ορτέγκα.
Ο Ντάνι Γκαρθία φαίνεται πως θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ενώ είναι πιθανό να έχει στο πλευρό του τον Χρήστο Μουζακίτη αντί για τον Σαντιάγκο Έσε. Από εκεί και πέρα, στο ένα “φτερό” της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ζέλσον Μαρτίνς και υπάρχουν δύο “ανοιχτές” θέσεις.
Η μια παίζεται ανάμεσα στον “εγκέφαλο” της μεσοεπιθετικής γραμμής Τσικίνιο και τον πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, Γιουσούφ Γιαζίτσι. Την άλλη θέση, στο πλάι, διεκδικούν ο Ρεμί Καμπελά και ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα, οι οποίοι επέστρεψαν στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο μοναδικός “κλασσικός” φορ που έχει ο Βάσκος στη διάθεσή του, αφού ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έμεινε εκτός αποστολής με ενοχλήσεις.
Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει καλή παράδοση στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, μετρώντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια που φιλοξενήθηκε στη Μαγνησία.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Στρεφέτσα, Έσε, Πνευμονίδης, Καμπελά, Μουζακίτης, Γιαζίτζι, Ελ Κααμπί.