5 Δεκεμβρίου, 2025
  • 5 Δεκεμβρίου, 2025
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • KAΡΣΕΔΟ:Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της Πάφου

KAΡΣΕΔΟ:Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της Πάφου

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2025 0 695 Views

Οι δηλώσεις του προπονητή της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Αναλυτικά:

Αρχικά στην Cosmote TV:
«Η μία αλλαγή ήταν αναγκαστική και η δεύτερη αλλαγή έγινε επειδή παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Παίζαμε παραπάνω από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια, τους είπαμε να μείνουμε συμπαγείς και να φεύγουμε στην αντεπίθεση. Ήταν περίπλοκο και δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε με το βαθμό».

Στην διάσκεψη Τύπου:
«Σημαντικός βαθμός για την ιστορία της Πάφου. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που ήρθαν εδώ. Θέλουμε να μείνουμε δυνατοί, είναι Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δύσκολους αντιπάλους, στη συνέχεια την Μπάγερν. Δουλεύουν σκληρά οι παίχτες, ήταν καταπληκτικό που παίξαμε εδώ στην Αθήνα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της Πάφου».

Για τον Νταβίντ Λουίζ: «Ο Νταβίντ Λουίζ ένιωσε ένα ελαφρύ πόνο. Έχουμε μεγάλο ρόστερ θα κάνω rotation, όλους τους χρειαζόμαστε».

Για το πως προσέγγισε τον αγώνα: «Είχε ποιότητα ο Ολυμπιακός, ξέρω πως παίζει ο Μεντιλίμπαρ. Μετά την αποβολή του Μπρούνο κλείσαμε τους χώρους και είμαστε τυχεροί που πήραμε τον ένα βαθμό».