- Home
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Συμφωνία με Παρούτη και πάει στην ΑΕΛ.Κοντά σε συμφωνία με τερματοφύλακα
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Συμφωνία με Παρούτη και πάει στην ΑΕΛ.Κοντά σε συμφωνία με τερματοφύλακα
Η Ανόρθωση επιβεβαιώνει την συμφωνία με τον Δανιήλ Παρούτη και ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την ομάδα και θα ενταχθεί στην ΑΕΛ .To κέρδος της Ανόρθωσης θα είναι ένα σημαντικό ποσό από τα χρωστούμενα στον πάικτη από τις γνωστές διοικήσεις που έφεραν την οικονομική καταστροφή στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Μιλώντας για το θέμα η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου Στέλλα Μάρκου ανέφερε:
«Υπάρχει συμφωνία, μετά από συζητήσεις έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Εδώ θέλω να πω και κάτι επειδή δεχθήκαμε πολλά πυρά από συγκεκριμένο χώρο. Το 70% των χρημάτων που έχει να παίρνει ο Παρούτης είναι από τις σεζόν 2022-2023 και 2023-2024».
Στο μεταξύ πολύ κοντά στην απόκτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Ανόρθωση σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ομάδας Στέλλα Μάρκου.
Συγκεκριμένα είπε:
Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε τουλάχιστον ακόμα δύο προσθήκες. Αν και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα, επειδή έγινε μεγάλο θέμα για τον τερματοφύλακα, να πω ότι υπάρχει μια μικρή λίστα με ονόματα και είμαστε κοντά να καταλήξουμε».
Για τα ονόματα που κυκλοφόρησαν: «Με κάποια ονόματα που γράφτηκαν έγιναν συζητήσεις και γι’ αυτό δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία. Κάποια από τα ονόματα ισχύουν, κάποια άλλα όχι. Είναι πολύ η μικρή λίστα».
Για τις περιπτώσεις Λέουβενμπεργκ, Ίλιεφ και Λούσιτς: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα».
Ο Βανά σας απασχόλησε; «Έγιναν συζητήσεις».