Κύπελλο Γυναικών: Προβάδισμα για Apollon Ladies και Άρη Λεμεσού
Με τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης συνεχίστηκε σήμερα η δράση Κυπέλλου Γυναικών με κύριο χαρακτηριστικό τις μεγάλες νίκες των δύο ομάδων της Λεμεσού, που απέκτησαν προβάδισμα.
Οι Apollon Ladies νίκησαν με 4-0 την Ομόνοια Λευκωσίας στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας και όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε στο 50ο λεπτό η Higgins, στο 65ο λεπτό η Yunus πέτυχε το 2-0, η Mooney στο 74ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 88ο λεπτό διαμορφώθηκε το 4-0 από την Μαρήλια Κωνσταντίνου.
Στα Λύμπια ο Άρης νίκησε με 5-1 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας WFC. Δύο τέρματα πέτυχε η Biatholi (9′, 30′), άλλα δύο η Μάκπεθ (17′, 40′) και ένα γκόλ η Ανόκιε (51ο λεπτό). Για τη γηπεδούχο ομάδα σκόραρε στο 61ο λεπτό η Ελένη Παναγιώτου.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ, οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.