- Home
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Ματς ζωής για ΕΝΥ-Εθνικό, για να ξεφύγει ο Ολυμπιακός στο Παραλίμνι, και ευκαιρία για τον Απόλλωνα κόντρα στον Ακρίτα (πρόγραμμα-βαθμολογία)
Ματς ζωής για ΕΝΥ-Εθνικό, για να ξεφύγει ο Ολυμπιακός στο Παραλίμνι, και ευκαιρία για τον Απόλλωνα κόντρα στον Ακρίτα (πρόγραμμα-βαθμολογία)
Με έκπληξη άρχισε η 19 αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan αφού στο ΓΣΠ δεν τα κατάφερε το ΑΠΟΕΛ που ήταν φαβορί κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και ο γαλαζοκίτρινος κατήφορος καλά κρατεί.
Από την άλλη τα περιστέρια εντυπωσιάζουν. Μάζεψαν 11 βαθμούς στον β’ γύρο, έφτασαν στην 8η θέση με 21 και βάζουν δύσκολα σε όλους όσον αφορά την μάχη για την παραμονή.
Απομένουν άλλες δύο δόσεις για να ολοκληρωθεί η αγωνιστικής. Έχουμε τρία ματς το Σάββατο και άλλα τρία και μάλιστα ντέρμπι την Κυριακή.
Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες αφού το βράδυ της Παρασκευή άρχισαν βροχές και συνεχίζονται ασταμάτητα θα γίνει το ντέρμπι ζωής με την ομάδα του Ύψωνα να υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στις θέσεις υποβιβασμού θέλουν τη νίκη για να πάρουν οξυγόνο. Ο νικητής θα αποκτήσει ελπίδες ενώ ο ηττημένος θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια του.
Στο Παραλίμνι η Ένωση θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τον οποίο στον Α΄ γύρο πήρε ισοπαλία και τον μοναδικό της βαθμό. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Πάφο ωστόσο η Ένωση θα προσπαθήσει για την τιμή των όπλων να πάρει κάτι από το παιχνίδι
Ο Απόλλωνας έχει καλή ευκαιρία να κερδίσει έδαφος στη μάχη της εξάδας, να ξεφύγει από το ΑΠΟΕΛ που έχασε βαθμούς και να εκμεταλευθεί τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής για να πλησιάσει την τετράδα. Θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών με τον Λοσάδα στον πάγκο με τον Ακρίτα να παλεύει για σωτηρία και να δείχνει ικανότητα να διεκδικεί τις πιθανότητες του για θετικά αποτελέσματα και σε δύσκολα παοχνίδια.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 24 Ιανουαρίου
16:00 Freedom24 Krasava ENY-Εθνικός(Cytavision)
17:00 ΕΝΠ-Ολυμπιακός (Cytavision)
19:00 Απόλλων-Ακρίτας(Cytavision)
Κυριακή 25 Ιανουαρίου
16:00 Ανόρθωση-ΑΕΛ (Cablenet)
19:00 Πάφος FC-ΑΕΚ (Cablenet)
19:00 Άρης-Ομόνοια( Cytavision)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου
19:00 Ομόνοια Αραδίππου – Απόλλων(Cytavision)
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου
16:00 Εθνικός – Πάφος FC(Cytavision)
17:00 ΑΕΚ – ΕΝΠ(Cytavision)
19:00 Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ(Cytavision)
Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου
16:00 Ομόνοια – Freedom24 Krasava ΕΝΥ(Cytavision)
17:00 Ακρίτας – Ανόρθωση(Cytavision)
19:00 ΑΕΛ – Άρης(Cytavision)