4 Φεβρουαρίου, 2026
  • 4 Φεβρουαρίου, 2026

Σαν λαχείο η μεταγραφή Κέλερ για την ΑΕΛ

By on 4 Φεβρουαρίου, 2026 0 61 Views

Αποδεικνύεται μεταγραφή-λαχείο ο Καμερουνέζος αμυντικός για την ΑΕΛ,Κέλερ. Έχει πλέον επιβεβαιωθεί και το οικονομικό όφελος της μετακίνησης του 24χρονου στην Αλ Ιτιχάντ και απομένει ένα έγγραφο το οποίο όταν υπογραφεί όλα τελειώνουν και η διοίκηση θα δει στο λογαριασμό της το έμβασμα των 500 χιλιάδων ευρώ που ισοδυναμεί με την υποσχετική του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν ικανοποιήσει τους Σαουδάραβες τότε θα πληρώσουν ακόμα ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον κάνουν δικό τους και ο καθένας αντιλαμβάνεται τι σημαίνει οικονομικά για την ΑΕΛ, αν ολοκληρωθεί πλήρως η συμφωνία.

Από την άλλη βέβαια, είναι πλήγμα στο αγωνιστικό μέρος αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση εκ των έσω για να καλύψει αυτή τη μεγάλη απώλεια.