22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αρσεναλ – Φούλαμ 1-1: Οι Gunners τους έκλεψαν το πρώτο διπλό ever στο 90’+7′

Αρσεναλ – Φούλαμ 1-1: Οι Gunners τους έκλεψαν το πρώτο διπλό ever στο 90’+7′

By on 18 Απριλίου, 2021 0 320 Views

Στην 30ή επίσκεψή της στην έδρα της Αρσεναλ, η Φούλαμ πήγε να γράψει ιστορία, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση (1-1) στην τελευταία φάση και μαζί έχασε και την ελπίδα παραμονής.

Η Φούλαμ έχει καταφέρει φέτος να νικήσει για πρώτη της φορά ever στην έδρα της Εβερτον, της Λίβερπουλ και τώρα πήγε να κάνει το ίδιο και σε εκείνη της Αρσεναλ. Οι Κότατζερς είχαν επισκεφτεί 29 φορές το γήπεδο των Gunners και το καλύτερο που τους είχε συμβεί, ήταν το να πάρουν πέντε ισοπαλίες. Αυτή τη φορά λοιπόν άγγιξαν το θαύμα, αλλά στην τελευταία στιγμή του αγώνα, στο 90’+7′, τους πήραν τη μπουκιά από το στόμα (1-1).

Εκείνο που έκρινε το παιχνίδι ουσιαστικά ήταν το VAR. Στην περίπτωση του γκολ του Θεμπάγιος οριακά έδωσε οφσάιντ, ενώ στο γκολ της Φούλαμ οριακά δεν ήταν. Μάλιστα σε αυτή τη φάση δόθηκε ένα αυστηρό πέναλτι, με τον Μάγια (59′) να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Επειτα ανέλαβε δράση ο Αρεολά, που κατέβασε ρολά και έδειχνε να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων. Στο φινάλε όμως ο Ν’Κέτια, που αποδείχτηκε “χρυσή” αλλαγή, έκανε εξ επαφής το 1-1 και αφού το VAR πιστοποίησε την εγκυρότητα του γκολ, η Φούλαμ έμεινε στο -6 από τη σωτηρία, ενώ οι Gunners, αν και έχασαν έδαφος, παραμένουν στο παιχνίδι της Ευρώπης

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Ράιαν, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Μπεγιερίν (68′ Πεπέ), Τσάκα, Θεμπάγιος, Ελνένι (68′ Παρτέι), Σάκα, Μαρινέλι, Σμιθ-Ρόου, Λακαζέτ (70’Ν’Κέτια)

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Αντερσεν, Ανεραμπιόγιο, Αϊνα, Ρόμπινσον, Ανγκισά, Λεμινά, Κόρδοβα-Ριντ, Λούκμαν (69′ Ριντ), Καβαλέιρο (84′ Μπράιαν), Μάγια (77′ Λόφτους-Τσικ).