28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-2: Zωντανή στην μάχη του τίτλου τίτλου!

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-2: Zωντανή στην μάχη του τίτλου τίτλου!

By on 25 Απριλίου, 2021 0 502 Views

O Γκριεζμάν έκανε από τα καλύτερα ματς στη σεζόν, πέτυχε δυο γκολ και η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Στο -2 από την κορυφή οι Καταλανοί!

Ίσως και να ήταν το καθοριστικότερο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Αυτό που θα έδειχνε αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάει στις 8 Μαΐου για έναν τελικό πρωταθλήματος απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Βιγιαρεάλ είναι διαχρονικά σκληρό καρύδι, ενώ το κίτρινο υποβρύχιο έπαιζε για την έξοδο του στο επόμενο Europa League.

Στο ξεκίνημα, οι οιωνοί δεν ήταν καλοί για τους Καταλανούς. Ο Σέρχιο Ασένχο με μία απίθανη απόκρουση στέρησε ένα σίγουρο γκολ στον Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία (17’), ενώ λίγο αργότερα ο Τσουκουέζε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 1-0 (26’).

Εκεί βγήκε μπροστά σε τόσο καθοριστικό ρόλο ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός με ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 (28’) και με μία παμπόνηρη κίνηση, μυρίστηκε το λάθος του Τόρες για το 1-2 (35’).

Αυτό ήταν. Το ματς είχε γυρίσει τούμπα και οι Καταλανοί είχαν πάρει όλο το μομέντουμ. Η αποβολή του Τριγέρος (65’) για «εγκληματικό» μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για την Μπαρτσελόνα που με το 1-2 έπιασε την Ρεάλ στην δεύτερη θέση (με ένα παιχνίδι λιγότερο) και βρίσκεται στο -2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (με ίδια παιχνίδια).