1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ:Θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να παραμείνει ο Τιμούρ

ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ:Θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να παραμείνει ο Τιμούρ

By on 2 Μαΐου, 2021 0 3571 Views

Ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη νέα εκπομπή του Famagusta.News “BeerTalks” μιλάει για την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσμπάγια,

Οι κυριότερες ατάκες:

«Θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να παραμείνει ο Τιμούρ. Νομίζω έχω τοποθετηθεί επανειλημμένα για αυτό το θέμα. (…) Είναι σημαντικό να υπάρχει παντού σταθερότητα. Σταθερότητα στην παρουσία ατόμων. Εγώ δεν είμαι υπέρ των εύκολων αλλαγών γενικά. Και θεωρώ ότι και στο τμήμα το αγωνιστικό πρέπει να στηρίζεις και να κάνεις υπομονή τον εκάστοτε προπονητή, έστω κι αν κάποια αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν είναι αυτά που ήλπιζες…»

«Εάν με ρωτούσαν ποιο είναι το μεγαλύτερο κόστος για την Ανόρθωση από την μη παρουσία του κόσμου, το οικονομικό ή η ηθική στήριξη, θα σας πω είναι η ηθική (στήριξη). Προς τη διοίκηση, προς την ομάδα, είναι το σπρώξιμο που έχουμε από τους οπαδούς μας στους αγώνες για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αυτό είναι πρώτα το κόστος και μετά το οικονομικό.»

«Η διαιτησία σήμερα είναι σαφώς βελτιωμένη. Στο παρελθόν θυμούμαι την Ανόρθωση όταν άρχιζε να πρωταγωνιστεί αρχες του ’90 είχαμε τρομερά εχθρικές διαιτησίες, Θυμούμαι πάρα πολλά παιχνίδια που η Ανόρθωση είχε αδικηθεί κατάφωρα γιατί τότε είχαν οδηγίες από το κατεστημένο του ποδοσφαίρου να μην αλλάξει τον χάρτη, Εθέλαν μονοπώλιο στη Λευκωσία. Έπρεπε να ήταν Ομόνοια ή έπρεπε να ήταν ΑΠΟΕΛ.»