28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Παίκτης πωλήθηκε επειδή αρνήθηκε να κάνει εμβόλιο για κορονοϊό

Παίκτης πωλήθηκε επειδή αρνήθηκε να κάνει εμβόλιο για κορονοϊό

By on 11 Ιουλίου, 2021 0 401 Views

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η Μόντρεαλ του MLS, η οποία αποφάσισε να πουλήσει τον Έρικ Ουρτάδο, όταν ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η Μόντρεαλ πούλησε τον Έρικ Ουρτάδο στην Κολόμπους Κρου όταν ο 30ρονος ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι δεν πρόκεται να κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η καναδική ομάδα του MLS, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στις ΗΠΑ για να αποφεύγει τις συνεχείς διασυνοριακές μετακινήσεις αλλά από το 2022 επιστρέφει στη βάση της, γνώριζε ήδη για το ενδιαφέρον συλλόγων για τον Αμερικανό επιθετικό και βρήκε την ευκαιρία να τον παραχωρήσει για 200.000 δολάρια.

“Υπήρχε ενδιαφέρον για τον Έρικ κατά τη διάρκεια των περασμένων εβδομάδων και ακούσαμε προσφορές, αν και ήμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά του. Επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, η κατάστασή του έγινε προβληματική. Αρχίσαμε να εξετάζουμε την ανταλλαγή όταν επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στο Μόντρεαλ”, ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ολιβιέ Ρενάρ.

“Πριν προχωρήσουμε, ο Έρικ επίσης επιβεβαίωσε ότι δεν αισθάνεται άνετα με το να εμβολιαστεί, οπότε καταλήξαμε σε αυτήν τη συμφωνία, η οποία μοιάζει ικανοποιητική. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Έρικ για τον επαγγελματικμό του και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του”.

Η Μοντρεάλ απέκτησε τον Ουρτάδο από τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι τον Φεβρουάριο του 2021 και σε 7 εμφανίσεις δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.