2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΒΙΛΙΤΑΪΑ: Ραπίντ-Ανόρθωση 50-50 για την πρόκριση.Ξεχωριστός ο Κετσπάγια

ΚΒΙΛΙΤΑΪΑ: Ραπίντ-Ανόρθωση 50-50 για την πρόκριση.Ξεχωριστός ο Κετσπάγια

By on 4 Αυγούστου, 2021 0 756 Views

Δηλώσεις σε Αυστριακό ΜΕΕ παραχώρησε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, ενόψει του αγώνα της Ραπίντ Βιέννης με την Ανόρθωση, αφού ο Γεωργιανός αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες.

Αναλυτικά:

«Με κάθε ειλικρίνεια, πίστευα ότι το επίπεδο εδώ είναι χαμηλότερο. Αλλά το ποδόσφαιρο εδώ είναι καλύτερο από όσο πιστεύουν πολλοί. Οι πιθανότητες είναι 50-50».

Δεν μπορεί όμως να δώσει πολλές συμβουλές: «Επειδή η μισή ομάδα έχει αντικατασταθεί» είπε χαμογελώντας.

Για τον Κετσπάγια: “Είναι ξεχωριστός, δίνει μεγάλη σημασία στην πειθαρχία. Για αυτόν, οι παίκτες δίνουν τα πάντα στη θέση τους, μπορεί πραγματικά να σoυ δώσει κίνητρα”

Για την ατμόσφαιρα:

«Τώρα τους εμπιστεύονται ότι θα το κάνουν εδώ στην Κύπρο», λέει ο Κβιλιτάια μετά από αναφορά ότι το 2008 η Ανόρθωση απέκλεισε την Ραπίντ.

«Θα είναι δύσκολο για την Ραπίντ, πρέπει να τα πάνε καλά στην έδρα τους» είπε ο Γεωργιανός ο οποίος ξέρει πως τα πράγματα για την Ραπίντ θα είναι δύσκολα στην Κύπρο.

«Οι οπαδοί είναι φανατικοί, έρχονται επίσης στο ξενοδοχείο. Η ατμόσφαιρα όταν κατακτήσαμε το κύπελλο ήταν απίστευτη. Και εδώ είναι μερικές φορές 40 βαθμοί, κάνει ζέστη ακόμα και μετά το ηλιοβασίλεμα. Πρέπει πρώτα να το συνηθίσεις».