19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο 4-2: Με τoν Μέσι θεατή και τις ασίστ του Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο 4-2: Με τoν Μέσι θεατή και τις ασίστ του Μπαπέ

By on 15 Αυγούστου, 2021 0 438 Views

O Μέσι αποθεώθηκε από τους Παριζιάνους, όμως ο Μπαπέ ήταν αυτός που έκανε τα πάντα στο γήπεδο και βοήθησε την Παρί να φτάσει στο 4-2 κόντρα στο Στρασβούργο.

Μπορεί ο Αργεντίνος σταρ να ήταν στις εξέδρες μαζί με τον Νεϊμάρ, τον Ράμος και τον Ντοναρούμα, αλλά ο Μπαπέ ήταν αυτός που έκανε όλη τη δουλειά. Ο Μπαπέ μπορεί να αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας, όμως ήταν ο ηγέτης για το δεύτερο τρίποντο. Οι Παριζιάνοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν από ωραία σέντρα του Ντιαλό, ο Ικάρντι με εντυπωσιακή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η Παρί είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε και στο 12ο λεπτό πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Χακίμι δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. O Μπαπέ ήταν ο κινητήριος μοχλός και στο 25′ από προσπάθειά του ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Γάλλος σταρ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Αζόρκ άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα η Παρί πέτυχε και τρίτο γκολ. Τρομερή ενέργεια του Μπαπέ, ωραία προβολή του Ντράξλερ και 3-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η ο Μπαπέ έχασε τετ α τετ και το Στρασβούργο βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει. Στο 53΄ο Γκαμεϊρό πέτυχε το 3-1 και στο 65′ ο Αζόρκ… άγχωσε την Παρί, μιας και μείωσε σε 3-2. Ωστόσο, στο 82′ η αποβολή του Ντζίκου δεν άφησε την φιλοξενούμενη να ελπίζει. Ο Μπαπέ το πήρε πάνω του και στο 86΄ έδωσε ασίστ πάρε – βάλε στον Σαράμπια για το 4-2!